Apple, mağazaya gitmeden sorunlarınızı çözecek bir uygulama üzerinde çalışıyor

Apple, mağazaya gitmeden sorunlarınızı çözecek bir uygulama üzerinde çalışıyor

Milyonlarca iPhone ve iPad satmaya devam eden Apple, teknik servis yoğunluğunu yeni mobil uygulamasıyla azaltmak istiyor. Apple tarafından uygulamaya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmamış da olsa uSwitch uygulamaya ilişkin ekran görüntülerine ulaşmayı başarmış.

Apple'ın merkezinde geliştirildiği düşünülen mobil uygulamayı iPhone ve iPad'inize yükledikten sonra telefonunuzla ilgili çeşitli istatistikler Apple ID'niz altında toplanmaya başlayacak. Uygulama içinde ayrıca birçok konunun Apple tarafından hazırlanmış soru-cevap hali bulunacak. Kullanıcılar böylece güncellik ve güvenirlilik sorunları yaşamadan sorunun resmi cevabını Apple'dan öğrenebilecekler.

apple-mobil-destek-uygulamasi

Uygulamanın kullanıcılara yardımcı olması beklenen bir diğer özelliği de randevu kısmı. Apple telefonlarda uzun süre kullanımda ortaya çıkabilen soruların başında ana tuşun bozulması. Buradaki asıl büyük meseleyse Apple'dan randevu alıp bu tuşu tamir ettirebilmekte. Apple üzerinde çalıştığı mobil uygulamada kullanıcıların çağrı merkezini aramasına aracılık ediyor aynı zamanda uygulama üzerinden kullanıcıların teknik servisten randevu almasına olanak sağlıyor.

apple-mobil-destek-uygulamasi

uSwitch uygulamanın çıkış tarihiyle ilgili bilgileri paylaşmamış. Ancak Apple'ın bu uygulamanın içeriğini geniş kapsamlı tutarak ve Siri entegrasyonu ekleyerek teknik servislerindeki yoğunluğu azaltacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Görsel Kaynak: uSwitch / andersphoto / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.