Adrazzi'de artık sadece mobilde görüntülenen reklamlar oluşturabilirsiniz

Adrazzi'de artık sadece mobilde görüntülenen reklamlar oluşturabilirsiniz

Türkiye’nin doğal reklam tabanlı yeni nesil online reklam platformu adrazzi‘yi geliştirmeye devam ediyoruz. Artık adrazzi üzerinde yeni bir kampanya oluştururken reklamlarınızın hangi platformlarda (sadece mobil, sadece web ya da sadece Android gibi) gösterileceğinizi belirleyebiliyorsunuz.

Adrazzi'de bu yenilik sonrası mobil uygulamalarınızın reklamını çok daha etkili bir şekilde yapabilecek, ya da örneğin mobil uyumlu olmayan siteniz için verdiğiniz reklamın yalnızca web üzerinde yayınlanmasını sağlayabileceksiniz.

Söz konusu özelliği kullanmanız için tek yapmanız gereken yeni bir kampanya oluştururken 'Kampanya Başlığı' yanında yer alan 'Kampanya Platformu' seçeneğini kullanmanız. Halihazırda yayında olan kampanyalarınız için bu düzenlemeyi yapmak istiyorsanız bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

adrazzi-platform-secimi

1000'e yakın reklamda 30 milyondan fazla gösterim

Yaklaşık olarak 6 aydır yayında olan adrazzi ile bugüne kadar 1000'e yakın reklam, toplamda 30 milyondan fazla kez görüntülendi. Platformumuzu Garanti Bankası ve Turkcell gibi kurumsal firmalar, yurtdışından Türkiye pazarını hedefleyen büyük çaplı şirketler, çok sayıda girişimci ve etkinlik düzenleyiciler gibi oldukça geniş bir kitle deneyimledi, hala da büyük bir ilgiliyle kullanmaya devam ediyor.

Siz de adrazzi'yi hemen şimdi kullanmaya başlayabilir, her türlü soru ve görüşleriniz için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. Adrazzi'yi geliştirmeye ve bu gibi yeni özellikler eklemeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.