Windows 7 Tanıtım Versiyonu İndirilmeye Hazır!

Microsoft'un son işletim sistemi Windows 7, beta versiyonuyla yayınlandıktan kısa süre sonra tanıtım versiyonu (release candidate) olarak da görücüye çıktı. Tatsız Vista macerasının havasını Windows 7 beta'ya gelen olumlu tepkiler ile dağıtmaya çalışan Microsoft, performans açısından da gereksiz görsel efektleri Windows 7 de terk etmişti.

Vista'nın ortalama 3 yıllık kullanım süresi göz önünde bulundurularak, Windows 7 RC'nin 1 Mart 2010'a kadar bilgisayarlarda limitsiz kullanımına izin verilmiş. Bu tarihten sonra ise 2 saati aşan süre zarfında Windows 7 'yi kullanamayacaksınız. Zira Vista'nın tanıtım versiyonu da, 8 ay kullanımdan sonra her 2 saatte bir baştan başlıyordu.

Yeni Windows'u deneyenler ise bazı sorunların olduğundan yakınıyorlar. Mesela dosya güvenliği kontrolü Windows 7'nin ilginç bir sorunu gibi görünüyor. Bununla beraber yapılan açıklamalar gösteriyor ki  Windows 7 Rc'nin kurulumu sanıldığı kadar basit değil. Tanıtım sürümünü deneyeceklerin etkin bir bilgisayar bilgisine sahip olması isteniyor.

Ayrıca yeni sistemin genel olarak kullanılan bilgisayardan farklı bir bilgisayara kurulması yönünde görüşler mevcut. Çünkü henüz sürücü ve programların çalıştırılması konusunda eksiklikler olabileceği belirtiliyor.  Bütün bu sorunları temizlemek ve iyi bir geri dönüş alabilmek için uzun bir süre ayıran Microsoft bu defa Vistada yaşadığı tatsızlıkları yaşamak istemiyor. Herşeye rağmen bu sürümü denemeye kararlı olanlar için işte adres; Windows 7 Rc İndir.

windows_7_rcwindows7_rcwindows_7-rc-2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.