Binance'in eski CEO'su Changpeng Zhao, eğitim odaklı yeni projesinden söz etti

Changpeng Zhao, projenin eğitim amaçlı olacağını ve yeni tokenler içermeyeceğini belirtti.
Binance'in eski CEO'su Changpeng Zhao, eğitim odaklı yeni projesinden söz etti

Binance'in kurucu ortağı ve eski CEO'su Changpeng Zhao, dün yeni projesine dair paylaşımlarda bulundu. Zhao, X'te paylaştığı bir gönderi ile söz konusu projenin eğitim amaçlı olacağını ve yeni tokenler içermeyeceğini belirtti. Changpeng Zhao'nun aktardıklarına göre; projeyle ilgili daha fazla detay yakında açıklanacak. 

2023'ün kasım ayında Binance ve ABD Adalet Bakanlığı arasında devam eden görüşmelerin bir parçası olarak o dönemde Binance CEO'su olan Changpeng Zhao görevinden istifa etmişti. Anlaşma kapsamında Changpeng Zhao suçlamaları ve 50 milyon dolar ceza ödemeyi kabul etti. 

Binance ise ABD anlaşmasının ardından 170 milyonu aşkın kullanıcısıyla, geçen yıla göre yüzde 30 büyüme gösterdi ve 4.6 milyar dolarlık net giriş elde etti. Ayrıca platform, ocak ayında da Kasım 2022’den beri görülen en yüksek giriş olan 3.5 milyar dolar seviyesine ulaştı. 

Binance’in varlıkları, yeni CEO Richard Teng’in atanmasından önceki seviyeyi 10 milyar dolar aştı. Böylece Binance’in varlıkları yeniden 80 milyar doları geçti.

Binance'in eski CEO'su Changpeng Zhao'nun yeni projesinin kripto ekosisteminde nasıl etkiler yaratacağını hep birlikte izleyip göreceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.