Anima, Peak Games kurucusu Sidar Şahin'in katıldığı turda 12 milyon dolar yatırım aldı

Anima'nın 12 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, Molten Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Anima, Peak Games kurucusu Sidar Şahin'in katıldığı turda 12 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık odaklı veri yönetimi girişimi Anima, 12 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin A serisi yatırım turu, Molten Ventures liderliğinde gerçekleşti. Anima'nın yatırım turunda Hummingbird Ventures, Amino Collective, Y Combinator ve Peak Games Kurucusu Sidar Şahin yer aldı.

Anima, aldığı 12 milyon dolarlık yatırımı Ar-Ge çalışmaları yapmak ve faaliyet gösterdiği ülke sayısını artırmak için kullanacağını açıkladı.

Anima, 2021 yılında Shun Pang tarafından hayata geçirildi. Şirket, temelde sağlık sektöründe bir klinik işletim sistemi ve sağlık hizmetlerinin diğer yönlerini optimize etmeyi amaçlayan bir dizi çözüm sunuyor. Anima'nın sağladığı klinik işletim sistemi, sağlık tesislerinin günlük operasyonlarını yönetmelerine yardımcı oluyor ve bu sistem, randevu planlaması, hasta kayıtları gibi klinik işlemleri kolaylaştırarak klinik yönetimini optimize ediyor.

Anima'nın platformu, tıbbi belgelerin işlenmesini ve kodlanmasını otomatikleştiriyor. Şirketin gerçek zamanlı iş birliği araçları, sağlık ekibinin birlikte çalışmasını ve iletişim kurmasını kolaylaştırıyor. Şirketin yapay zeka çözümleri, hastaların verilerini analiz ederek kişiselleştirilmiş tıbbi tedavi planları oluşturuyor. Bu teknolojik altyapı sağlık profesyonellerinin hastaların ihtiyaçlarına daha iyi yanıt vermesine yardımcı oluyor ve bakımın etkinliğini artırıyor.

Anima'nın sunduğu çözümler, sağlık hizmetlerinin çeşitli yönlerinde operasyonel verimliliği artırmayı ve sağlık profesyonellerinin daha iyi hasta bakımı sunmalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu temel alanlarda sunduğu çözümler, sağlık sektöründe daha etkin ve verimli bir hizmet sunulmasına olanak tanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.