Yeni iPad modelleri Mart ayının sonunda tanıtılabilir

Yeni iPad Pro ve iPad Air modellerinin, Mart ayının sonunda veya Nisan ayının başında tanıtılmaları bekleniyor. 
Yeni iPad modelleri Mart ayının sonunda tanıtılabilir

Apple'ın M3 çipli yeni MacBook Air modellerini tanıttığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Yeni MacBook Air ile birlikte yeni iPad modellerinin de tanıtılması bekleniyordu fakat beklenen olmadı. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman göre Apple, yeni iPad modelleri kısa süre içinde tanıtılacak.

Gurman, geçtiğimiz Aralık ayında yeni iPad modellerinin Mart ayı içinde tanıtılabileceğini paylaşmıştı. İddiasını yineleyen Gurman, yeni iPad modellerinin Mart ayının sonunda veya Nisan ayının başında tanıtılabileceğini aktardı. 

Tanıtılması beklenen yeni iPad modelleri arasında ise iPad Pro ve iPad Air modelleri yer alıyor. Gücünü M3 çipinden alması beklenen yeni iPad Pro modelleri OLED ekranlara sahip olacak. Yeni iPad Pro modelinin geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi iki farklı ekran boyutu seçeneği sunacağını da ekleyelim.

iPad odağındaki en önemli yenilik ise tanıtılması beklenen yeni iPad Air modelleri olacak. M2 çipi ile gelecek olan iPad Air, 12,9 inçlik yeni bir modele sahip olacak. iPad Air'ın ilk kez 12,9 inç ekran büyüklüğüne sahip bir model ile karşımıza çıkacağını da paylaşalım. 

Sadece yeni iPad modellerini tanıtmakla kalmayacak olan Apple, iPad odaklı aksesuarlarını da yenileyecek. Apple'ın iPad'ler ile birlikte yeni Magic Keyboard ve Apple Pencil modellerini de tanıtması bekleniyor. Yeni iPad modelleri ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.