Bitcoin, 3 yılın ardından tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı

En son 2021 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin, bugün tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı.
Bitcoin, 3 yılın ardından tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı

Bitcoin'in 3 yılın ardından yeniden 60 bin dolara ulaştığını sizlere aktarmıştık. Bitcoin bugün 69 bin doları geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı. Bitcoin en son 2021 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. 

Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesini aşmasıyla birlikte piyasada yoğun bir şekilde satış işlemleri gerçekleşti. Bitcoin fiyatı şu anda yaklaşık 64 bin 600 dolar seviyelerinde seyretmekte. 

İlk defa 2021'in Şubat ayında 50 bin doların üzerini gören Bitcoin, 2021 yılının Mart ayında ise ilk defa 60 bin doların üzerine çıkmıştı. Bitcoin, birkaç hafta önce yeniden 50 bin dolar seviyesine yükseldi. 28 Şubat tarihinde ise Bitcoin 60 bin doları aştı. 

Bu yükselişte yakın zamanda SEC tarafından onaylanan Bitcoin ETF'lerinin katkısı göz ardı edilemez. Hatırlarsanız, daha önce kripto para dünyasında ETF'lerin rolünü ve bu bağlamda güncel gelişmeleri sizlere aktarmıştık. Belli bir süredir piyasada beklenti yaratan Bitcoin ETF'lerinin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kısa süre içinde onaylanması bekleniyordu. 2024'ün Ocak ayında SEC'ten Bitcoin ETF'lerine onay çıktı

Kripto para piyasasındaki bu fiyat hareketliliğinin ne gibi etkiler yaratacağını hep birlikte izleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.