Google Chrome arama önerileri için 3 yeni özelliğini tanıttı

Chrome'a gelen yenilikler kapsamında kullanıcılar, önerilen aramalar için daha fazla göresel görecek ve bağlantıları zayıf olsa dahi arama önerileri alabilecek.
Google Chrome arama önerileri için 3 yeni özelliğini tanıttı

Google Chrome yeni arama önerileri özelliklerine kavuştuğunu duyurdu. Chrome'a gelen yenilikler kapsamında kullanıcılar, önerilen aramalar için daha fazla göresel görecek ve bağlantıları zayıf olsa dahi arama önerileri alabilecek. 

Geçmişte Chrome adres çubuğunda yalnızca aradığınız belirli bir ürünle eşleşen arama önerileri için görseller gösteriyordu. Bundan böyle kullanıcılar, Android ve iOS tarayıcısında daha geniş kapsamlı alışveriş kategorileri ve ürünlerinde de görseller içeren arama önerilerine rastlayacak.

Chrome'un Mobil sürümünde ise geliştirilmiş cihaz içi yetenekler sayesinde bağlantınız zayıf olsa bile arama önerileri alabileceksiniz. Bu öneri mekanizması Gizli Mod'da da kendini gösterecek. 

Ayrıca önceki sorgularınıza dayalı olarak "İnsanlar bunları da arıyor" olarak tercüme edebileceğimiz “People also search for” önerileriyle karşılaşacaksınız. İki sütuna sahip bu bölüm, masaüstü sürümünün Yeni Sekme Sayfasındaki arama çubuğunda görünecek. Bu özellik kapsamında, eğer baklava araması yaptıysanız, bu alanda diğer Türk tatlıları da gösterilecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.