İşletmeler için internet altyapısı oluşturan Meter, Sam Altman liderliğinde 35 milyon dolar yatırım aldı

Meter, Sam Altman ve Lachy Groom liderliğinde gerçekleşen turda 35 milyon dolar yatırım aldı. Tura Sequoia Capital, John Bicket, Sanjit Biswas ve Diane Greene katıldı.
İşletmeler için internet altyapısı oluşturan Meter, Sam Altman liderliğinde 35 milyon dolar yatırım aldı

İşletmeler için internet altyapısı oluşturan Meter, 35 milyon dolar yatırım aldı. 35 milyon dolarlık yatırım, Sam Altman ve Lachy Groom liderliğinde gerçekleştirildi. ABD merkezli şirketin yatırım turunda Sequoia Capital, Meraki'nin kurucu ortakları John Bicket ve Sanjit Biswas ile VMware kurucusu Diane Greene yer aldı. 

Meter, yeni yatırımı mevcut operasyonlarını genişletmek, yeni ürün ve hizmetler geliştirmek, pazarlama ve satış faaliyetlerini artırmak için kullanacağını açıkladı.

2015 yılında Anil Varanasi ve Sunil Varanasi tarafından faaliyete geçen Meter, işletmelerin internet altyapısını güçlendirmek ve iş süreçlerini optimize etmek için kapsamlı bir çözüm sunuyor. Bu sayede müşteriler, daha güvenli, daha hızlı ve daha verimli bir ağ ortamı oluşturabiliyor.

Şirket, ağ hizmetlerini müşterilerine bulut tabanlı bir modelle sunuyor. Bu model, ağ yönetimi ve güvenliği gibi karmaşık süreçleri basitleştiriyor ve müşterilere esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlıyor. Şirket, müşterilerin ağlarını yönetmesi için kullanabilecekleri kullanıcı dostu bir arayüz sağlıyor. Bu paneller, ağın durumunu izlemek, yapılandırmaları ayarlamak, bakımı planlamak ve ağ güvenliği önlemlerini uygulamak gibi işlevleri içeriyor.

Meter, bir taraftan ağın sanal bir kopyasını oluşturarak, müşterilere ağlarını daha iyi anlama ve optimize etme imkanı veriyor. Bu dijital ikizler, ağ üzerinde değişiklikler yapmadan önce simülasyonlar yaparak potansiyel etkileri değerlendirmeye yardımcı oluyor. 

Şirket, şu anda ABD ve Kanada'da 31 eyalette 125 şehirde faaliyet gösteriyor. Meter, Brex, Higher Ground Education, Stord, Veho ve Tishman Speyer gibi kurumlarla çalışıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.