Startupfon'un gelecek planlarını Gülsüm Çıracı ile konuştuk

2023 yılının onlar için çok hızlı geçtiğini belirten Çıracı, yıl içinde 8 yeni yatırım gerçekleştirdiklerini aktardı.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı oldu. Geçtiğimiz Ekim ayında SPK'dan Kitle Fonlama Lisansını da alan Startupfon, Kasım ayında ise Aktif Portföy ile birlikte "Secondary" yatırım odaklı yeni bir GSYF de kurdu.

"Secondary" yatırım odaklı yeni bir GSYF ve Eylül ayında kurulan Startupfon Tohum GSYF'den bahsederek konuşmasına başlayan Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı, her iki yatırım fonun da detaylarını bizlerle paylaştı. 2023 yılının onlar için çok hızlı geçtiğini belirten Çıracı, yıl içinde 8 yeni yatırım gerçekleştirdiklerini aktardı.

8 yeni yatırımın yanı sıra 3 tane de devam yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Çıracı, toplam yaklaşık 1,5 milyon dolar yatırım yaptıklarını da sözlerine ekledi. Portföylerinde 17 girişimin olduğunu da paylaşan Çıracı, 3 fon ile yatırımlara davam edeceklerini de belirtti.

2024 yılında toplamda 20 yatırım gerçekleştirmek istediklerini de paylaşan Çıracı, Kitle Fonlama Lisansı sayesinde yeni yatırımlarını co-invest'e açacaklarını da iletti. Startupfon ile ilgili tüm detayları ve şirketin gelecek planlarını Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı ile gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.