Yapay zeka destekli Prompt Engineer: Promptly Generated

Promptly Generated, üretimsel yapay zeka araçları için herkesin bir "Prompt Engineer" (komut mühendisi) gibi komutlar (prompt) hazırlamasını sağlıyor.
Yapay zeka destekli Prompt Engineer: Promptly Generated

Promptly Generated, üretimsel yapay zeka araçları için herkesin bir "prompt engineer" (komut mühendisi) gibi komutlar (prompt) hazırlamasını sağlıyor. Platform, ChatGPT 3.5 veya Claude gibi farklı büyük / geniş dil modellerine yönelik yazdığınız Prompt'ları, optimize ediyor.

Platformda sunulan arayüz üzerinden dil modelini seçerek girdilerinizi oluşturabiliyorsunuz. Girdinizi oluşturduktan sonra Promptly Generated size sistem mesajı ve prompt olmak üzere 2 farklı çıktı sunuyor. Bu çıktılardan ilki yapay zekanın belli bir role bürünmesini sağlarken, ikincisi ise ne yapması gerektiğini detaylı bir şekilde tarif ediyor.

 

Promptly Generated ile DALL-E ve Stable Diffussion için de promptlar hazırlamanız mümkün. Hazırlanan Promptları kopyalayarak ilgili yapay zeka araçlarına yapıştırabiliyorsunuz. Buna ek olarak beğendiğiniz Prompt'ları kaydetme seçeneği sunulduğunu da belirtelim. 

Promptly Generated'ın ücretli sürümünde, Prompt'lar oluşturulduktan sonra iterasyon özelliğinden de faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca ücretli sürümde metinsel çıktılar üreten Prompt'lar hazırlarken dilin objektif, analitik ya da yaratıcı olmasını tercih edebiliyorsunuz. Aynı şekilde yine ücretli sürümde geniş kapsamlı ya da betimsel olmak üzere farklı mod seçenekleri de sunulmakta. Görsel üretimi için Prompt'lar üretirken ücretli sürümde tema seçimi de yapabiliyorsunuz. 

Platformda yapay zeka tarafından üretilen metinlerin adeta bir insan tarafından yazılmışçasına düzenlenmesini sağlayan bir araç da sunulmakta. Bu araç kapsamında yapay zeka metinlerini tespit eden GPTZero, Crossplag, Sapling ve ZeroGPT gibi sitelerin radarından kaçmanız mümkün. 

Ücretsiz sürümde görsel ve metinsel Prompt'lar için aylık 800 kelime hakkı tanımlanırken, kullanıcılar ücretli sürümde aylık planda aylık 9.90 dolar ve yıllık planda aylık 5 dolar karşılığında aylık 20 bin kelime hakkına sahip oluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.