Bumper, Revo Capital'ın da katıldığı turda 48 milyon dolar yatırım aldı

Bumper tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 48 milyon dolar yatırım aldı. Bumper'ın 48 milyon dolarlık yatırım turu, Autotech Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Bumper, Revo Capital'ın da katıldığı turda 48 milyon dolar yatırım aldı

Bumper'ın A serisi yatırım turunda Revo Capital'ın liderliğinde 30 milyon dolar yatırım aldığını 2022 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Araç onarımı için "şimdi al, sonra öde" (BNPL) çözümü sunan girişim, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. 

Bumper tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 48 milyon dolar yatırım aldı. Bumper'ın 48 milyon dolarlık yatırım turu, Autotech Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turunun diğer katılımcıları arasında ise Shell Ventures, InMotion Ventures, Porsche Ventures ve ülkemizdeki yatırım ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan Revo Capital bulunuyor.

Alınan 48 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Bumper girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 64 milyon dolara ulaştı. Bumper tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni yatırım, şirketin etki alanını ve teknolojisini geliştirmek için kullanılacak. 

2013 yılında Jack Allman ve James Jackson tarafından Londra'da kurulan Bumper, araç onarımı yapan kuruluşlar için bir ödeme platformu olarak hizmet veriyor. Sheffield ve Londra'nın yanı sıra Ankara'da da ofislere sahip olan Bumper'ın müşterileri arasında ise Volvo, Ford, Nissan, VW Group, Porsche ve Jaguar Land Rover gibi otomotiv dünyasının önemli markaları yer alıyor.

Birleşik Krallık, İspanya, Almanya, Hollanda ve İrlanda'da hizmet veren Bumper, geçtiğimiz 1 yıl içinde 250 binden fazla onarım için ödeme hizmeti sağladı. Son olarak Bumper'ın 5 binden fazla bayi tarafından aktif olarak kullanıldığını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.