2023’te 2.5 kat büyüyen Missafir, 150 bin misafir ağırlanmasına aracılık etti

Missafir aracılığıyla 2023 yılında Türkiye'de 2 binden fazla evde 150 bin misafir ağırlandı.
2023’te 2.5 kat büyüyen Missafir, 150 bin misafir ağırlanmasına aracılık etti

Mart 2023’te Golden Leaf Properties'i satın alarak Avrupa pazarına giriş yapan Missafir, 4 ülkede 30 farklı şehirde ve 100'den lokasyonda 2300'den fazla ev yönetiyor. Şirket, 2024 yılında ise Avrupa’da iki yeni ülkeye açılmayı hedefliyor.

Girişimin açıkladığı bilgilere göre; Missafir aracılığıyla 2023 yılında Türkiye'de 2 binden fazla evde 150 bin misafir ağırlandı. 1,5 milyona yakın konuşma ve mesajlaşma ile yüz binlerce misafire temas edildi. Aynı zamanda operasyon ve misafir deneyimi ekipleri 2023 boyunca 30 binden fazla işlem tamamladı.

Hırvatistan, Karadağ ve KKTC'de öne çıkan veriler

Girişimin paylaştığı verilere göre Hırvatistan'da 140 evde yaklaşık 10 bin misafir 30 bin gece konaklarken, Karadağ'da 80 evde yaklaşık bin misafir 2 bin gece konakladı. Buna ek olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 50 evde bin misafir 2 bin 500 gece konaklama gerçekleştirdi. 

Sibenik, Split, Hvar Adaları, Zadar ve Trogir gibi Adriyatik bölgesinin en popüler destinasyonlarında hizmete başlayan Missafir; en çok Almanya, Polonya ve İtalya gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Birleşik Krallık’tan gelen turistleri de ağırlıyor.

Missafir Kurucu ve CEO’su Mehmet Yüksel, 2023 yılının yıl sonu beklentisini 2.5 kat büyüme şeklinde açıkladı. Yüksel, Avrupa’da yeni ülkelere girmek için çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi. Missafir'in 2023'ün Nisan ayında 26 milyon dolar değerleme üzerinden 1,1 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Şu anda Seri A yatırım turunda olan Missafir’in yerli ve yabancı yatırımcı görüşmeleri devam ederken, turun önümüzdeki aylarda tamamlanması hedefleniyor.

Missafir GE ve Missafir Owner uygulamaları

Missafir, hem portföyünde bulunan evlerde konaklayanlara hem de ev sahiplerine farklı mobil uygulamalar üzerinden ulaşıyor. Missafir GE app mobil uygulaması sayesinde, konuklar rezervasyon öncesinde, rezervasyon süresince ve sonrasında ihtiyaç duydukları tüm bilgilere kolayca ulaşabiliyor.

Missafir’in bünyesindeki ev sahipleri için tasarlanan yeni mobil uygulaması Missafir Owner ile ev sahipleri, evleriyle ilgili tüm detaylara akıllı telefonlarından gerçek zamanlı ve anlık olarak erişebiliyor. Ev sahipleri uygulama üzerinden evlerinin gelir ve gider durumunu takip edebiliyor, rezervasyon bilgilerini görüntüleyebiliyor ve takvim yönetimi yapabiliyor.

Son olarak Missafir'in Property Management System (PMS) yazılımına yapay zeka desteğini dahil ettiğini belirtelim. Böylece Missafir, dinamik fiyatlandırma algoritmalarından misafir iletişimine, içerik oluşturmadan 50'den fazla platformda tek tıkla gayrimenkul listelemeye kadar gayrimenkul yönetimi ihtiyaçlarının tamamını uçtan uca yapay zeka destekli yürütüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.