Oyun stüdyoları için yapay zeka çözümleri sunan Layer AI, 1,8 milyon dolar yatırım aldı

Layer AI'ın 1,8 milyon dolarlık yatırımı, Jim Payne, Akin Babayigit, Michele Attisani, Dilpesh Parmar, The Games Fund, The Games Syndicate, GFR Fund, Laton Ventures, 500 Global, Elena Silenok ve Taimur Rashid'den geldi.
Oyun stüdyoları için yapay zeka çözümleri sunan Layer AI, 1,8 milyon dolar yatırım aldı

MLOps platformu sunan Layer'ın Hummingbird Ventures, FJ Labs ve 500 Istanbul'dan yatırım aldığını 2022 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Oyun geliştiricileri için yapay zeka odaklı çözümler sunan Layer AI, yeni bir yatırım daha aldığını duyurdu.

Layer AI tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 1,8 milyon dolar yatırım aldı. Layer AI'ın 1,8 milyon dolarlık yatırımı, Jim Payne, Akin Babayigit, Michele Attisani, Dilpesh Parmar, The Games Fund, The Games Syndicate, GFR Fund, Laton Ventures, 500 Global, Elena Silenok ve Taimur Rashid'den geldi.

Layer AI, aldığı 1,8 milyon dolarlık yeni yatırımı operasyonlarını büyütmek için kullanacak. Hatırlatmak gerekirse Layer, 2020 yılında Hummingbird Ventures liderliğinde 5 milyon dolar tohum yatırım da almıştı.

2020 yılında Volkan Gurel, Burcu Ozcengiz, Kuochin Lien ve Mehmet Ecevit tarafından kurulan Layer AI, oyunlardaki sanat odaklı çalışmalar için yapay zeka temelli çözümler sunuyor.

San Francisco merkezli Layer AI, çözümü ile birlikte müşterilerinin oyunları için profesyonel sanat tasarımları oluşturmalarını sağlıyor. Sunduğu çözümler ile birlikte ilk etapta 2 boyutlu mobil oyunlara odaklanan Layer AI, AAA oyunlar geliştiren stüdyolar tarafından kullanılmayı da hedefliyor. Layer AI

Layer AI'ın müşterileri arasında ise Apps Teknoloji, Games United, Fortune Mine Games, Playpack Games ve GameGuru gibi yerli ve yabancı oyun firmaları bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.