MLOps platformu sunan Layer, Hummingbird Ventures, FJ Labs ve 500 Istanbul'dan yatırım aldı

Layer'ın yeni yatırımı Hummingbird Ventures, FJ Labs ve 500 Istanbul'dan geldi. Layer'ın ne kadar yatırım aldığı veya şirket değerlemesi ile ilgili finansal detayların paylaşılmadığını da ekleyelim.
MLOps platformu sunan Layer, Hummingbird Ventures, FJ Labs ve 500 Istanbul'dan yatırım aldı

Makine öğrenimi teknolojileri üzerinde çalışan bir girişim olarak karşımıza çıkan Layer'ın Hummingbird Ventures liderliğinde 5 milyon dolar tohum yatırımı aldığını 2020 yılının Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Layer, yaklaşık 1,5 yılın ardından yeni bir yatırım daha aldı.

Layer'ın yeni yatırımı Hummingbird Ventures, FJ Labs ve 500 Istanbul'dan geldi. Layer'ın ne kadar yatırım aldığı veya şirket değerlemesi ile ilgili finansal detayların paylaşılmadığını da ekleyelim. 2020 yılında Gram Games'ten tanıdığımız  Mehmet Ecevit tarafından kurulan Layer, MLOps platformu olarak da adlandırabileceğimiz makine öğrenimi işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Veri bilimi alanındaki verimlilik sorununu ortadan kaldırmak için yola çıkan Layer, sunduğu platform ile birlikte veri ekiplerinin çok daha kolay bir şekilde makine öğrenimi uygulamaları üretmesine yardımcı oluyor. Layer platformu, makine öğrenimi uygulamalarının geliştirilmesi, yayınlanması ve yönetilmesini sağlıyor.

Layer'ın çözümünün TensorFlow, SparkML, PyTorch, ve scikit-learn gibi popüler makine öğrenimi yazılımlarını desteklediğini de ekleyelim. Özellikler ve modellerin otomatik olarak oluşturulabilmesi için Github ile entegre bir şekilde de çalışabilen Layer, ekibinde daha önce Palantir, Coinbase, Improbable, Datarobot, Revolut, Hazelcast, Oaknorth ve Google gibi şirketlerin veri ve Makine öğrenimi departmanlarında çalışmış yeteneklere de sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.