Layer, Hummingbird Ventures liderliğinde 5 Milyon dolar tohum yatırımı aldı

Makine öğrenimi işletim sistemi üzerinde çalışan Layer, Hummingbird Ventures liderliğinde 5 milyon dolar tohum yatırımı aldı.
Layer, Hummingbird Ventures liderliğinde 5 Milyon dolar tohum yatırımı aldı

Makine öğrenimi girişimi Layer, Hummingbird Ventures liderliğinde 5 milyon dolar tohum yatırımı aldığını duyurdu. Şu an için girişim yolculuğunun başında olan Layer, veri bilimi ekiplerinin makine öğreniminden uçtan uca faydalanabilmesini amaçlıyor. Girişim, bunun için MLOps platformu olarak da adlandırabileceğimiz makine öğrenimi işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Böylece veri bilirimi ekipleri yeni özellikler geliştirmenin yanı sıra makine öğrenimi modellerini de kolayca hayata geçirebiliyor. Aynı şekilde ekiplerin makine öğrenimi geliştirmesi, eğitmesi ve ölçeklendirebilmesine de imkan sağlıyor. 

Layer'ın hali hazırda kullandığınız veri ekosistemi, teknolojik altyapı ve geliştirici ekosisteminizle uyumlu bir şekilde çalıştığını belirtelim. Yakın zamanda tüm kullanıcılara açılması beklenen Layer, kullanıcı geri bildirimi toplamak amacıyla pilot çalışmalar yapmaya başladı. 

Layer'ın ekibi, Palantir, Coinbase, Improbable, Datarobot, Revolut, Hazelcast, Oaknorth ve Google gibi şirketlerin veri ve Makine öğrenimi departmanlarında çalışmış yeteneklere sahip. Ekibin tamamen uzaktan çalıştığını belirtelim. Layer, açık pozisyonlar için yeni adayların başvurularını da bekliyor. 

Gram Games'ten tanıdğımız girişimin kurucusu Mehmet Ecevit, bu yeni yatırım ile birlikte ürünün kullanıcılara açılma hızının artacağını belirtti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.