Tarımdan lojistiğe teknolojinin getirdikleri Webrazzi Summit 2023'te

Ussal Şahbaz moderatörlüğünde Ali Kutay Yaralı, Selim Uçer ve Kubilay Aktaş'ın katılımıyla tarımdan lojistiğe teknolojinin getirdiklerini konuşacağız.
Tarımdan lojistiğe teknolojinin getirdikleri Webrazzi Summit 2023'te

Bu yıl 25 Ekim Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023'e geri sayım başladı.

Webrazzi Summit 2023'te, mobilden oyuna, yapay zekadan bulut mutfağa, e-ticaretten dijitale herkesi ilgilendirecek konular gündemimizde olacak. 

Webrazzi Summit 2023'te Ussal Danışmanlık Yönetici Ortağı Ussal Şahbaz moderatörlüğünde Delivers.ai CEO'su ve kurucusu Ali Kutay Yaralı, Doktar kurucu ortağı Selim Uçer ve EarFit kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi Kubilay Aktaş ile tarımdan lojistiğe teknolojinin getirdiklerini konuşacağız. Oturumda, doğrudan popüler dijital segmentler yerine odaklı dikeylerde iş yapmanın yatırımcı ve müşteri açısından getirdikleri paylaşılacak. 

Oturum boyunca her bir girişimin iş modeline ve çözdüğü sorunlara da dikkat çekilecek. Otonom teslimat robotları geliştiren yerli girişim Delivers.ai, 2023'ün başında Ford Otosan'ın kurumsal girişim sermaye şirketi Driventure'dan aldığı yatırım ile gündeme gelmişti. Tarımda dijital dönüşüm yaratmaya odaklanan Doktar ise geliştirdiği yapay zeka ve nesnelerin interneti (IoT) tabanlı çözümlerle iklime dayanıklı ve maksimum verim sağlayan bir tarımsal değer zinciri oluşturuyor. Kişiye özel kulaklıklar sunan Earfit, mühendislik altyapısı ve küresel iş ortakları ile Odyoloji ve Akustik alanında yüksek teknoloji ürünler geliştiriyor. Şirket, ayrıca işitme sektöründe dijital odyoloji ve eğitim hizmetleri de sunmakta. 

Tarımdan lojistiğe teknolojinin getirdikleri

McKinsey'nin 2022 tarihli bir raporuna göre, 2021 yılında yeni tarım teknolojisi girişimlerine 2012 yılına kıyasla yaklaşık 20 kat daha fazla VC yatırımı yapılırken, genel pazardaki VC yatırımı yalnızca 11 kat arttı. Ayrıca 2022 yılında tarımda IoT'nin pazar payı 13,76 milyar dolara ulaştı. 2030 yılına kadar bu rakamın 28,56 milyar dolara çıkması bekleniyor

2018'den 2024'e küresel lojistik endüstrisinin boyutuna baktığımızda 2018'de 5.58 trilyon euro olan pazarın 2024'te 6.68 trilyon euroya çıkması bekleniyor. Research and Markets tarafından paylaşılan verilere baktığımızda ise benzer bir durumun yaşandığını görüyoruz. 2022'de 10,115 milyar dolar civarından olan lojistik sektörünün 2027 yılına kadar 13,326 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. 

Statista verilerine göre 2013 ila 2021 arası dönem değerlendirildiğinde, 2021 yılında dünya çapında yüzde 14'lük bir büyüme ile 548 milyon kulaklık sevkiyatı yapıldı. 2021 yılında kablosuz kulaklık teslimatı ise dünya çapında yaklaşık 300 milyon adede ulaştı

Biz de bu bilgiler ışığında, konuyla ilgili merak edilen tüm soruların cevaplarını Webrazzi Summit 2023'te arayacağız.

Konferansımıza buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi Summit'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker/VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebilecek. Kayıt masası hızlı geçiş hakkı dahil üst seviye hizmetlere VIP Kayıt imkanı ile ulaşmak da mümkün.

25 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

ortak

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.