Webrazzi Summit 2023'ün konferans programı belli oldu!

25 Ekim'de gerçekleşecek Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023'ün konferans programı belli oldu.
Webrazzi Summit 2023'ün konferans programı belli oldu!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023, 25 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımıza tam bir hafta kala Webrazzi Summit 2023'ün programını da tüm detaylarıyla sizlerle paylaşıyoruz.

Webrazzi Summit 2023, birden çok salonda, birbirinden değerli katılımcıların bilgilerini ve deneyimlerini siz kıymetli konuklarımızla paylaşması için gerekli sahneyi sunacak. Disrupt salonumuzda yatırımdan exit'e, CVC'lerin yatırım kriterlerinden VC'lerin ajandasına, oyun sektöründen teknoloji dünyasında beklentilere birçok konuyu gündemimize alacağız. 

Bir diğer salonumuz Grow'da ise 2024'ün tüketici trendlerinden pazarlama stratejilerine, foodtech'ten yapay zeka ile e-ticarete merak edilen birçok konuyu konuşma fırsatı yakalayacağız. Future salonunda ise bulut mutfaktan dijital bankacılığa, eğitim teknolojilerinden girişim hızlandırma programına girişimcilik dünyasına dair merak edilen konular sahne sunumları ve panellerle katılımcılarla buluşacak. 

Startup Stage sahnesinde ise girişimciler kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak, girişimlerine dair merak edilenleri cevaplayacak. 

Webrazzi Summit 2023'ün tüm konuşmacılarına ve konferans programına etkinlik sayfasından göz atabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2023 konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi Summit 2023'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker / VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebileceğinizi de belirtelim. 25 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Kahve Arası Sponsoru

Metropol Card

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.