Sindirim sistemi sağlığına odaklanan Vivante Health, 31 milyon dolar yatırım aldı

Vivante Health'in GIThrive adlı platformu, sindirim sağlığı sorunlarıyla ilgilenen bireyler için çeşitli hizmetler veriyor.
Sindirim sistemi sağlığına odaklanan Vivante Health, 31 milyon dolar yatırım aldı

Sindirim sistemi sağlığına odaklanan Vivante Health, 31 milyon dolar yatırım aldı. B serisi yatırım turu Mercato Partners liderliğinde gerçekleşti. ABD merkezli şirketin yatırım turunda 7wireVentures, Intermountain Ventures, Distributed Ventures, Human Capital ve SemperVirens yer aldı. 

2016 yılında kurulan şirket, 2021 yılında gerçekleşen A serisi turda, 16 milyon dolar yatırım almıştı. Vivante Health'in şimdiye kadar aldığı yatırım miktarı 47 milyon dolara yükseldi. 

Kimon Angelides tarafından faaliyete geçen şirket, GIThrive adlı sanal gastroenteroloji (Gİ) bakım platformu geliştirdi. Bu platform, sindirim sağlığı sorunlarıyla ilgilenen bireyler için çeşitli hizmetler veriyor. Bu hizmetler arasında beslenme ve semptom takibi, online eğitim kaynaklarına erişim, 7/24 diyetisyenler, sağlık koçları ve hemşirelerle iletişim imkanı bulunuyor.

Ayrıca platform, kullanıcılara yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş bakım planları sunuyor ve semptomlara ve diğer değişkenlere dinamik olarak uyum sağlıyor. Ayrıca, yüksek riskli semptomlara sahip üyeler için uzaktan doktor randevularını ayarlamalarına yardımcı olan yeni algoritmalara da sahip. Vivante Health, sindirim sağlığı sorunlarının teşhisi ve tedavisi konusunda bireylere sanal bakım sunarak sağlık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.

Sindirim sistemi bozuklukları birçok insanın yaşadığı yaygın bir sağlık sorunu olarak ön plana çıkıyor. Vivante Health, sağlık hizmetlerini dijitalleştirerek bireylerin sindirim sağlıklarını yönetmelerini kolaylaştırıyor. Bu tür dijital sağlık platformları, sağlık hizmetlerinin daha erişilebilir ve kişiselleştirilmiş hale gelmesini sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.