iPhone 15 ailesinin duyurulacağı Apple "Wonderlust" etkinliği [Canlı bloglama]

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi canlı bloglama formatında sizlere aktarıyoruz.
iPhone 15 ailesinin duyurulacağı Apple

Apple'ın iPhone 15 ailesini tanıtacağı "Wonderlust" etkinliğinin 12 Eylül tarihinde gerçekleşeceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. "Wonderlust" ismini taşıyan etkinlik, Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak. Her zaman olduğu gibi Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları canlı bloglama formatında sizlere aktaracağız.

Yılın en çok beklenen teknolojik ürünleri arasında yer alan iPhone 15 ailesinin geçtiğimiz yılda da olduğu gibi 4 farklı model ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bu modeller ise iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olacak.

iPhone 15 ailesindeki en büyük değişiklik ise şüphesiz USB-C'ye geçiş olacak. Apple'ın iPhone'larda Type-C'ye geçeceğini doğruladığını geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Lightning'ten USB-C'ye geçişin ana nedeni ise Avrupa Birliği tarafından değiştirilen regülasyon.

Etkinlik ile karşımıza çıkması beklenen diğer Apple ürünleri ise Apple Watch Series 9, yeni Apple Watch Ultra ve AirPods modelleri olarak ön plana çıkıyor. Her Apple etkinliğinde olduğu gibi bu etkinlikte de gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız.

Wonderlust etkinliği ilgili yaptığımız ve yapacağımız tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz. Saat 20:00'de görüşmek üzere!

İş Bankası Katkılarıyla
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.