iPhone 15 ailesi 12 Eylül tarihinde tanıtılacak

Apple tarafından yapılan açıklamalara göre iPhone 15 ailesi, 12 Eylül Salı günü düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılacak.
iPhone 15 ailesi 12 Eylül tarihinde tanıtılacak

iPhone ailesinin yeni üyelerinin her yıl olduğu gibi Eylül ayında tanıtılabileceğini geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Bugün Apple tarafından yapılan açıklama ile birlikte iPhone 15 ailesinin tanıtılacağı etkinliğin tarihi belli oldu.

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone 15 ailesi, 12 Eylül Salı günü düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılacak. Fiziksel katılım ile birlikte gerçekleşecek olan etkinlik canlı olarak da yayınlanacak. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre "Wonderlust" ismini taşıyan etkinlik, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.

Etkinliğin yıldızlarının ise 4 modelden oluşacak olan iPhone 15 ailesi olması bekleniyor. Apple, etkinlik çerçevesinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıtacak. iPhone 15 Pro modellerinin titanyum çerçeve, Type-C bağlantı noktası ve daha yüksek fiyat etiketleri ile gelebileceklerini de hatırlatalım.

Etkinlik ile karşımıza çıkması beklenen diğer Apple ürünleri ise yeni Apple Watch modelleri ve yeni AirPods Pro olarak ön plana çıkıyor. Her Apple etkinliğinde olduğu gibi bu etkinlikte de Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız. 12 Eylül tarihinde görüşmek üzere!

İş Bankası Katkılarıyla
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.