New HR Summit 2023'ün konferans programı belli oldu

20 Eylül'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek New HR Summit 2023'ün konferans programı belli oldu.
New HR Summit 2023'ün konferans programı belli oldu

Crenvo İKNew HR Summit 2023'de, değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına bir kere daha eşsiz bir sahne sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 20 Eylül'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızda birbirinden değerli konukları, katılımcılar ile bir araya getiriyoruz. 

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını daha önce sizlerle paylaşmış; konferans programını da kısa bir süre sonra açıklayacağımızı belirtmiştik. Şimdi New HR Summit 2023'ün konferans programı da belli oldu. Ancak öncesinde New HR Summit 2023 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

HR sistemlerinin nasıl tasarlanması gerektiğinden dijital çağda yetenek yönetimine, çalışan deneyiminde unutulmaz yolculuklar yaratmadan veriye dayalı İK'ya, insan kaynaklarında bütünsel dijital dönüşümden yapay zekanın İK üzerindeki etkisine birçok konu gündemimizde olacak. Özellikle dijital dönüşümün hızlandığı ve yapay zeka kullanımının günümüzde daha fazla benimsendiği bu dönemde, İK'nın bu alanlardan kazanabileceği edinimleri, bu sürecin nasıl gerçekleşebileceğinizi konuşacağız. Ayrıca liderlerin haritalarına stratejik bir bakış atacak, kurumlarda girişim kültürünü konuşacak ve çalışanların zihinsel yolcuklarını da mindfulness özelinde öğrenme fırsatı yakalayacağız.

New HR Summit 2023'ün konferans programının tüm detaylarına buradan göz atabilirsiniz. Ayrıca konuşmacılara dair merak ettiklerinize de buradan ulaşabilirsiniz.

20 Eylül'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Turkcell  Türkiye İş Bankası

Platin Sponsor

Layers

Altın Sponsorlar

Birebir İngilizce Flexigo

Infinity E-Learning  MechTech

spiceup

Gümüş Sponsorlar

Logo  Vakıf Katılım

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.