New HR Summit 2023'ün yeni konuşmacıları belli oldu

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 20 Eylül 2023’de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
New HR Summit 2023'ün yeni konuşmacıları belli oldu

Crenvo İK, New HR Summit 2023'de, değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına bir kere daha eşsiz bir sahne sunmaya hazırlanıyor.

20 Eylül 2023’de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızın ilk tur konuşmacılarını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise veriye dayalı İK'dan Agile'a, insan kaynakları sektörünün dijital dönüşümünden organizasyonel gelişime sektörle ilgili merak edilen birçok konunun gündemimizde olacağı konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu.

Öncesinde, katılımcılar için çok değerli bir networking imkanı sağlayacak New HR Summit'e katılmak için erken kayıt indirimiyle buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca konferans programının da kısa bir süre sonra açıklanacağını belirtmeden geçmeyelim.

New HR Summit 2023'ün yeni konuşmacıları şu şekilde:

Akın Söylemez (HR Systems, Process and Data Analytics Unit Head @Fibabanka)

İTÜ İşletme Mühendisiliği bölümünden mezun olan Akın Söylemez aynı zamanda İstatistik yüksek lisansına ve Six Sigma Green Belt sertifikasına sahip. Yaklaşık 16 yıldır İnsan Kaynakları alanında görev yapmakta olup performans yönetimi, bonus ve ücretlendirme metotları, süreç tasarımı, çalışan bağlılığı ve norm kadro analizleri, Söylemez'in uzmanlık alanlarından bazıları. Söylemez, TEB, Finansbank, HSBC, Türkiye Finans’ta çalışmış ve halihazırda Fibabanka İnsan Kaynakları Sistem, Süreç ve Veri Analitiği Biriminde yönetici olarak görev yapmaktadır. Fibabanka’da performans ve bonus sistemini kurmuş olup şu anda çalışan bağlılığının arttırılmasında verinin kullanımı üzerine çalışmalar yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Akın Söylemez hobi olarak uçak maketleri ve astronomi ilgilenmektedir.

Banu Gülsün (Roche İlaç Türkiye İnsan ve Kültür Lideri @Roche)

1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü tamamladıktan sonra aynı yıl Roche İlaç Türkiye'de İşe Alım Sorumlusu olarak çalışmaya başladı. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Müdürü, Eğitim ve Performans Yönetimi Müdürü gibi pozisyonlarda görev yaptıktan sonra 2009 yılında Roche Diagnostik Türkiye'nin İnsan Kaynakları Direktörü olarak kariyerine devam etti. 2011 yılından itibaren İletişim bölümünden de sorumlu olarak İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü pozisyonuna atanan Gülsün, Roche kariyeri boyunca birçok dönüşüm sürecinde aktif olarak görev aldı ve en son Roche Diagnostik Türkiye'nin Agile dönüşüm sürecini yürüttü. Roche'ta 24 yıldır kariyerine devam eden Gülsün, Roche İlaç Türkiye'nin İnsan ve Kültür Lideri olarak görevini sürdürüyor. Banu Gülsün ayrıca İlaç ve Diagnostik İnsan & Kültür ortak süreçlerinden sorumlu İK Ülke Sorumlusu rolünü de üstleniyor.

Beti Yuhay Almozlino (İnsan Kaynakları Başkanı @Trendyol Group)

Beti Yuhay Almozlino, Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra, Doğan Medya, Turkcell, Global Bilgi ve Sütaş gibi Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde 25 yılı aşkın bir sürede İnsan Kaynakları alanında bilgi ve deneyim kazanmıştır. 4 yıl önce Trendyol ekibine katılan Beti, Trendyol Grubu’nun büyüme sürecinde İnsan Kaynakları ve İdari İşler ekiplerine liderlik etmektedir. Beti, bu rolü kapsamında Trendyol'un yurt içi ve yurt dışında yüksek performanslı ve bağlılığı yüksek ekiplerin kurulması, geliştirilmesi ve işe kültürel adaptasyonlarının sağlanması sorumluluklarını uçtan uca üstlenmektedir.

Eray Karakullukçu (Kurucu Ortak @Layers HR)

Türkiye ve dünyadaki önemli kurumsallara özel büyük ölçekli yazılım projeleri geliştiren farklı şirketleri bulunan Eray Karakullukçu son yıllarda insan kaynakları süreçlerinin yapay zeka ile dijitalleşmesi alanında araştırmalar ve çalışmalar yapmaktadır. Yeni yatırımlarından olan LAYERS HR Technologies ile işe alım, ölçme, ücretlendirme, OKR ve KPI performans yönetimi, oyunlaştırma, tutundurma, çalışan merkezi, kariyer planlama, yetkinlik analizleri ve benzerleri gibi insan kaynaklarının tüm fonksiyonlarını yapay zeka yardımı ile yöneten teknolojiler üretmektedir.

Erhan Güçdemir (Genel Müdür @Peoplise)

Güçdemir 1995’te ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdikten sonra Kanada’da Ryerson Üniversitesi’nde Pazarlama Yönetimi alanında öğrenim gördü. Hewlett-Packard, SAS, Microsoft, IBM gibi dünya çapında öncü Bilgi Teknolojileri firmalarında yöneticilik pozisyonlarında büyük BT çözüm satışı, analitik, pazar geliştirme, Bulut ve SaaS projelerinde çalışan Güçdemir, 2021 itibarıyla Peoplise Genel Müdürü rolünü sürdürmektedir.

Ersin Çatalbaş (İnsan Kaynakları Direktörü @Vakıf Katılım)

1975 yılında Sakarya’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İ.İ.B.F. Ekonometri bölümünde lisans, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bankacılık Eğitimi Anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. 1998 yılında girdiği Ziraat Bankası Bankacılık Okulundan mezun olmasına müteakiben 2002 yılına kadar Sermaye Piyasaları Daire Başkanlığında Uzman olarak görev aldı. 2002 yılında aynı bankanın İç Kontrol Daire Başkanlığı’nın kuruluşunda görev ifa etti. 2002-2014 yılları arasında İç Kontrol Daire Başkanlığı’nda İç Kontrolör, Kıdemli İç Kontrolör ve Bölüm Müdürü olarak görev yaptı. 2014-2015 yıllarında Ziraat Bankası’nda şube müdürlüğü görevlerini de yürüttü.

Ezgi Demirdağ Saydağ (Partner @McKinsey & Company)

Ezgi Demirdağ, 2007’den beri McKinsey & Company bünyesinde görev almakta ve Ortak olarak çalışmaktadır. İşlerimizin geleceği, organizasyonel gelişim ve yetkinlik gelişimi konularına odaklanmaktadır. Türkiye’de ve bölgede pek çok şirket ve kuruluşla çalışarak stratejik işgücü planlama yoluyla gelecekteki iş gücünü şekillendirmeye yardımcı olmuştur. Çok sayıda projede organizasyonları gelecek için hazırlarken otomasyon ve dijitalleşme, çevik çalışma biçimleri ve verimlilik artışı alanlarına odaklanmıştır. Ezgi, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden lisans derecesine ve Columbia Business School’dan MBA derecesine sahiptir. İşlerimizin Geleceği Türkiye raporunun da yazarıdır. (İşlerimizin Geleceği, 2020).

Fatih Günaydın (İnovasyon Lideri @Softtech)

Softtech İnovasyon Lideri olan Fatih Günaydın, profesyonel kariyerine 2007 yılında başlamıştır. Sırasıyla Next4biz, Maltepe Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, KoçSistem gibi kurumlarda yazılım danışmanı olarak çalıştıktan sonra, 2015 yılında FlowBT'yi kurmuş, 2017 yılında bu girişimden çıkış yapmıştır. Ardından Deloitte’ta bilgi teknolojileri risk yönetimi ve kurumsal hizmet yönetimi alanında yönetici olarak çalışmıştır. 2018 Aralık ayından beri de Softtech’te farklı ekiplere liderlik etmektedir. İnovasyon, Blokzincir ve Metaverse, Takım Kültürü Oluşturma, Kurumsal Hizmet Yönetimi ve LowCode/NoCode hakkında konuşmalar yapmaktadır.

Kayhan Dural (Kurucu @Consciouslab)

Kayhan Dural Kabataş Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Mobil pazarlama ile başlayan sektör hikayesine sosyal medya, veri, strateji ve yaratıcı departmanlarda pozisyonlar ekleyerek 4129Grey, Ogilvy ve AKQA şirketlerinde Chief Digital Officer rollerini üstlenmiştir. Yerli ve uluslararası ses getiren birçok projenin yaratıcısıdır. 2023 itibarıyla yapay zeka destekli yeni nesil yaratıcı laboratuvar Consciouslab’i kurmuştur. Yaratıcı teknoloji, veri, AI ve inovasyon odak alanlarını oluşturmaktadır Girişimci, danışman ve mentordur. Konuşmacı ve eski progamer’dır.

Mine Dedekoca (Kurucu @Happy Work Studio)

Mine Dedekoca, Happy Work Studio markasıyla, kendi uzaktan çalışma deneyimini küresel uygulamalarla harmanlayarak kurumlara mutlu, doyumlu ve öz farkındalığı yüksek çalışanlarla "Mutlu İşyeri" yaratmaları için rehberlik ediyor. Uluslararası teknoloji şirketlerinde ülke yöneticiliği de dahil olmak üzere 15 yıllık orta-üst düzey yöneticilik deneyimine sahip olan Mine Dedekoca, Running Remote ve Hacking HR gibi uzaktan ve esnek çalışma kültürü topluluklarında aktif rol alan, çalışma hayatındaki küresel değişimin nabzını tutuyor. Kendisi, şirketlere uzaktan çalışmaya öncelik veren iş yerlerini hayata geçirme konusunda dünya standartlarında bilgi ve destek sağlamayı misyon edinmiş, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Remote-First Institute'un 10 kurucu üyesi arasında yer almaktadır.

Pırıl Erkul (Associate Partner @McKinsey & Company)

Pırıl Erkul, İstanbul'da McKinsey & Company'de Yardımcı Ortak olarak görev yapmaktadır. McKinsey'e Şubat 2018'de katılmıştır. Firmaya katıldığından beri ağırlıklı olarak organizasyon tasarımı, performans ve yetenek yönetimi ve bankacılık, sigorta, perakende ve enerji sektörlerinde yetenek geliştirme programları gibi organizasyonel konulara odaklanmıştır.

Semin Köseoğlu (People Experience Director @SabancıDx)

Semin Köseoğlu, lisans eğitimini 2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlamasının ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları üzerine eğitimini sürdürmüştür. 2008-2011 yılları arasında McCann Erickson firmasında İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlayıp 2011-2012 yılları arasında İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışmıştır. Kariyerine 2012-2018 yılları arasında Enerjisa’da Stratejik İnsan Kaynakları Uzmanı, İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Takım Lideri sonrasında Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak devam etmiştir. 2018-2019 yılları arasında Borusan Holding’te Borusan Akademi Eğitim ve Gelişim Müdürü olarak görev almıştır. Şubat 2019’da İnsan Kaynakları Müdürü olarak SabancıDx’e katılan Semin Köseoğlu, Şubat 2020 itibarıyla Çalışan Deneyimi Grup Müdürü, Temmuz 2022 itibarıyla SabancıDx Çalışan Deneyimi Direktörü pozisyonunda görev almaktadır.

Şengül Arslan (Chief Human Resources Officer @Şişecam)

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 1997 yılında mezun olan Şengül Arslan, Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA programından yüksek lisans derecesi almıştır. Kariyerine 1997 yılında Arthur Andersen’da Yönetim Danışmanı olarak başlayan Arslan, 2002-2004 yılları arasında Ernst & Young’da İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanlığı Müdürü olarak görev yapmıştır. 2004-2007 yılları arasında Danone Tikveşli’de İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Müdürü ve İnsan Kaynakları Direktör Vekili, 2007-2011 yılları arasında Avea İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı, 2011-2017 yılları arasında HSBC Bank İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve ek olarak 2016-2017 yılları arasında HSBC Grup’ta Küresel İnsan Kaynakları Dönüşümü Programı Değişim Liderliği görevlerini yürüten Arslan, 2017 yılı Mart ayı itibarıyla Şişecam’a İnsan Kaynakları Başkanı olarak katılmış ve 2017-2020 yılları arasında İnsan Kaynakları fonksiyonuna ilave olarak Kurumsal İletişim fonksiyonunu da yönetmiştir. Tek Şişecam birleşmesinin ardından 2021 yılı başında tüm İnsan Kaynakları fonksiyonunun merkezileşmesi ile birlikte Global İnsan Kaynakları Fonksiyonunu, temel insan kaynakları süreçlerinin dışında Endüstriyel İlişkiler, İş Sağlığı ve Güvenliği, İdari İşler ve Güvenlik gibi destek fonksiyonları da merkezi olarak yönetmektedir. 

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsor

Layers

Altın Sponsor

MechTech

Gümüş Sponsorlar

Logo Vakıf Katılım

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.