New HR Summit 2023'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 20 Eylül 2023’de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
New HR Summit 2023'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 20 Eylül 2023’de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Crenvo İK, New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkânı sağlayacak.

New HR Summit'te veriye dayalı İK'dan Agile'a, insan kaynakları sektörünün dijital dönüşümünden organizasyonel gelişime sektörle ilgili merak edilen birçok konu gündemimizde olacak. 

Konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu; programı ise kısa bir süre sonra açıklayacağız. Ancak öncesinde katılımcılar için çok değerli bir networking imkanı sağlayacak New HR Summit'e katılmak için erken kayıt indirimiyle buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

Dilerseniz gelin, konferansımızın alanında yetkin konuşmacılarına bir göz atalım.

Berna Yener Aksu (Head of HR and Board Member @Procter & Gamble Turkey)

Temmuz 2018'den bu yana P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Cumhuriyetleri Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörlüğü görevini yürüten Aksu, P&G kariyeri boyunca pek çok ülke ve pozisyonda görev aldı. Aksu; Londra’da Ortadoğu ve Doğu Avrupa Bölgesi İK Müdürü, Boston’da Kurumsal İK Müdürü, Gebze Fabrikamızda Fabrika İK Müdürü ve Cenevre’de Global Saç Bakım Kategorisi’nde İK Direktörü gibi çeşitli görevlerde bulundu. Bunun yanı sıra, Türkiye, Orta Asya Cumhuriyetleri ve İsrail’den sorumlu oldugu birçok İK görevini İstanbul Merkez Ofisi’nden yürüttü. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Boston’da çalıştığı dönemde Harvard Extension School’a devam etti.  Adler School of Professional Coaching sertifikali bir koç olan Aksu, evli ve bir çocuk annesidir.

Dr. Dieter Veldsman (Chief Scientist HR and OD @AIHR)

Dr. Dieter Veldsman, İK'ya tutkuyla bağlı bir organizasyon psikoloğudur. Avrupa, Asya ve Afrika'daki çeşitli çok uluslu şirketlerde çalışmış ve danışmanlık yapmış olan Veldsman, İK değer zinciri ve yaşam döngüsü boyunca 15 yılı aşkın deneyime sahip. CHRO, Organizasyonel Etkililik Yöneticisi ve Organizasyonel Tasarım ve Geliştirme Müdürü pozisyonlarında bulunmuştur. Stratejik İK, İşin Geleceği ve Organizasyonel Gelişim konularında uluslararası konferanslarda ve sektör panellerinde düzenli olarak konuşmacı olarak yer almaktadır. İK dünyasını etkileyen güncel olayları tartışan "HR Hot Topics" adlı aylık bir podcast'e ev sahipliği yapmakta ve HR Dialogues Videocast serisinin bir parçası olarak önde gelen İK uygulayıcılarıyla röportajlar yapmaktadır.

Ehab AbdelHafez (Head of Talent Acquisition @GE HealthCare Intercontinental)

Berlin merkezli mevcut görevinde, Delivery Hero için tüm AB pazarlarında Yetenek Kazanımı işlevini yönetiyor. Delivery Hero'dan önce, 15 milyar dolarlık bir teknoloji ve yatırım şirketi olan e& (eski adıyla Etisalat) için Yetenek Kazanımı, Dahili ve Küresel Mobilite ve İşe Alım Grup Başkanıydı. Ayrıca, giriş seviyesi seçim değerlendirmelerinden yönetici seviyesi gelişim ve yedekleme planlamalarına kadar uçtan uca çalışan yaşam döngüsü boyunca genel yetenek değerlendirme uygulamasını denetliyordu ve dış kaynak kullanımı işlevinden, dış kaynak kullanımı stratejisine sahip olmaktan ve satıcı ilişkilerini yönetmekten; tüm işlevlerde 8500'den fazla personeli kapsayan dış kaynak kullanımı hizmet kalitesini denetlemekten sorumluydu. e&'ye katılmadan önce, J&J'de Afrika, Orta Doğu ve Türkiye Yetenek Kazanımı Başkanı olarak görev yaptı. PepsiCo'da ise yaklaşık 10 yıl geçirdi. 

Melis Sökmen (İnsan Kaynakları Müdürü @Türkiye Sınai Kalkınma Bankası)

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olan Melis Sökmen, yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Bitirme tezini Toplumsal Cinsiyet: Televizyonda Kadının Çözümlenmesi üzerine yazdı. Kariyerine 2002 yılında TRT’de belgesel program sorumlusu olarak başlayan Sökmen, 2006-2008 yılları arasında Yurtiçi Kargo Pazarlama Bölümünde görev yaptı. 2008 yılında TSKB’de Kurumsal İletişim biriminde çalışmaya başlayan Sökmen, 2014 yılında Yetenek Yönetimi ve Kurumsal İletişim Yöneticiliği, 2017 yılında ise İnsan Kaynakları Grup Yöneticiliği görevine atandı. 2018 yılından bu yana TSKB İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışan Sökmen, değişim yönetimi, organizasyonel gelişim, kariyer mimarisi, kurum kültürü, kurum içi koçluk, takımlar arası işbirliği ve kuşaklar arası iletişim konularında özel olarak çalışmalarına devam etmektedir. ICF Akredite Profesyonel Koç unvanına sahip Sökmen’in en büyük tutkusu koşu olup uluslararası maratonlara katılmaktadır ve Can isminde bir oğlu vardır. Keşfetmeyi, sürekli öğrenmeyi seven ve merakı yüksek bir öğrencidir.

Michelle Glendinning (Global Head of HR, HR Director, HR Transformation @Amazon)

Michelle Glendinning, Amazon, Johnson Matthey Ltd ve Sage Software gibi küresel ölçekte tanınmış ve büyüyen markalarda uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir Küresel İK ve İş Değişimi lideri. İK alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Michelle, 25-40 ülke ve 50 bine kadar çalışanı kapsayan değişim programlarına liderlik ederek iş yerinde stratejik değişimi sağlama konusunda etkileyici bir geçmişe sahip. Michelle, tüm şirketlerde, çalışanların refahını ve gelişimini desteklerken şirketin genel iş hedeflerine ulaşmasını sağlamaktan sorumlu. Ayrıca Amazon'un temel değerlerini ve Dünyanın En İyi İşvereni olma arzusunu yansıtan iş birlikçi ve ilgi çekici bir çalışma ortamı yaratmaya kendini adamıştır.

Seda Erdem Yılmaz (CHRO @Ata Grubu Teknoloji Şirketleri)

Seda Erdem Yılmaz, Nisan 2022’den bu yana Ata Grubu Teknoloji Şirketleri’nin CHRO’su olarak görev yapmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İşletme bölümleri çift ana dal programından onur derecesiyle mezun oldu. Fulbright bursuyla ABD’de Tulane Üniversitesi’nde MBA derecesini tamamladı. Ernst & Young, Peppers & Rogers ve PwC gibi danışmanlık şirketlerinde hem ABD hem de Türkiye’de strateji ve yönetim danışmanlığı faaliyetlerinde bulundu. Ata Holding’e 2011 yılında Stratejik Planlama Müdürü olarak katıldı ve 2017-2022 yılları arasında Başkanlık Ofisi Direktörü olarak görev yaptı. Seda Erdem Yılmaz, AmCham Turkey‘de (Amerikan Şirketler Derneği) üye olarak Ata Grubu’nu temsil ediyor; ve ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi’nde Stratejik Planlama konusunda eğitim veriyor.

Şebnem Bezmen (HR Vice President @Doğan Holding)

Şebnem Bezmen 1993 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Profesyonel iş hayatına Koç Holding Yetiştirme Elemanı (MT’si) olarak Arçelik A.Ş. İnsan Kaynakları Bölümü’nde çalışarak başlamıştır. 1998 yılında Citibank Türkiye’ye Ücretlendirme ve Yan Haklardan sorumlu Müdür olarak katılmış, sırasıyla Citibank Türkiye Eğitim ve Gelişimden sorumlu Kıdemli Müdür ve Bireysel Bankacılık’tan sorumlu İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı rollerine atanmıştır. 2008- 2011 yılları arasında Peppers& Rogers Group İnsan Kaynakları Direktörü olarak kariyerine devam etmiştir. 2012-2016 yılları arasında ID Danışmanlık bünyesinde Kıdemli Danışmanlık yapmış olan Bezmen, 2016 yılında Burgan Bank bünyesinde Kurumsal, Ticari ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı olarak çalışmaya başlamıştır. Şebnem Bezmen 2019 yılından bu yana Doğan Holding bünyesinde İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevindedir. Holding ve grup şirketlerinde kültürel değişime destek olan stratejik insan kaynakları süreçlerinin tasarlanması, oluşturulması ve tüm grup içerisinde uygulamaya alınması konularından sorumlu çalışmaktadır. Grup şirketlerine değer odaklı kültür değişim projelerinin uygulanması, yetenek çekme ve kazanma, performans yönetim sistemi, yetenek yönetimi, gelişim programları, organizasyonel tasarım, ücretlendirme ve yan haklar, şirket içi zindelik gibi tüm insan kaynakları süreçlerinde destek ve danışmanlık sağlamaktadır. Davranışsal Koçluk Enstitüsü (Behavioral Coaching Institute) Koçluk Programı’nı tamamlamıştır. Ayrıca Kanada NutraPhoria School of Holistic Nutrition’dan Bütünsel Beslenme Koçluğu (Holistic Nutrition Coaching) diploması bulunmaktadır. Yelken yapmayı ve farklı konularda öğrenmeyi sever. Şebnem Bezmen evli ve bir çocuk annesidir.

Seniha Koçyiğit (Kurucu @Rebus Danışmanlık)

Üst düzey insan kaynakları yöneticiliği ve stratejik yönetim konusundaki deneyimlerini birleştirerek bireylerin ve kurumların gelişim sürecine eşlik eder. İnsan Kaynakları danışmanlığıyla beraber, Koçluk çalışmalarında iletişim, performans ve stratejik yönetim konularına odaklanır. 1978 Ankara doğumlu olan Koçyiğit,  2000 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümü (Anadal) ve Eğitim Birimleri (Yandal)  bölümlerinden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine bankacılık sektöründe insan kaynakları alanında   “Management   Trainee”   olarak   başlamıştır.   Daha   sonra   Bilgi   Teknolojileri   sektörünün   öncü şirketlerinden Garanti Teknoloji ‘de yenilikçi ve İnsana yatırımı hedefleyen pek çok projede görev almıştır. Devamında Türkiye’nin en büyük E- Ticaret hacmine sahip ve online seyahat hizmetleri konusunda global pazarda rekabet eden ilk Türk şirketlerinden olan Metglobal Grupta hem İnsan Kaynakları hem de Stratejik Planlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmıştır. Son olarak Softtech Teknoloji de Ürün Geliştirme, Strateji ve İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcı olarak görev almıştır.

Seniha, bir taraftan İnsan Kaynakları sistem danışmanlığı konusunda freelance danışman olarak özellikle BT ve Telekom şirketleri ile e-ticaret firmalarına destek vermekte, bir taraftan da Derin Demokrasi, İlişki Koçluğu ve Yönetici Koçluluğu konusunda uluslararası geçerliliğe sahip sertifika programlarına devam etmektedir. Hem kendi gelişim yolculuğunu sürdürmekte hem de yönetim danışmanlığı, yönetici koçluğu ve bireysel koçluk hizmetleri sunmaktadır. Bireysel Farkındalık, Koçluk Yolculuğu, VUCA Çağında Yönetim  Becerileri ve İnsan Kaynakları Analitği alanlarında eğitimler vermektedir.

Prof. Dr. Zümra Atalay (Kurucu @Mindfulness Institute Turkey)

Prof. Dr. Zümra Atalay MEF Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü öğretim üyesidir. 2014 yılında Mindfulness Institute Türkiye’yi kurmuştur. Temel çalışma alanı bilinçli farkındalık (mindfulness), bilinçli farkındalık temelli terapiler, şefkat (compassion) ve şefkat temelli terapilerdir. Doktora tezi de bu iki konu üzerinedir. TUBITAK bursu ile misafir öğretim üyesi olarak bulunduğu Rochester Üniversitesi Psikoloji Bölümünde “Mindfulness ve Psikolojik İhtiyaçlar” üzerine bir proje yapmıştır. Bu konu ile ilgili Uluslararası indekslerde taranan ve ulusal hakemli dergilerde makaleleri, projeleri, ulusal ve uluslararası kongrelerde bildirimleri, yüksek lisans ve doktora düzeyinde vermiş olduğu dersleri, danışmanlığını yaptığı yüksek lisans ve doktora tezleri bulunmaktadır. Üniversitede verdiği derslerin ve akademik çalışmaların yanı sıra Mindfulness Institute bünyesinde grup çalışmaları, yurt içi ve yurt dışından alanında uzman kişiler ile çeşitli alanlara yönelik mindfulness eğitimleri ve eğitici eğitmenlikleri düzenlemektedir. Ayrıca bireysel seanslar, konuşmalar ve kurumlara yönelik eğitimler vermektedir. Aynı zamanda Mindfulness ve Şefkat ile ilgili 6 kitabın yazarıdır. Türkiye Mindfulness Eğitmenleri Derneği (MINDED) kurucu üyesi, başkanı ve Mindfulness Meditasyonu telefon uygulaması olan Anbean App kurucu ortağıdır.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsor

Layers

Gümüş Sponsor

Logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.