Apple, Apps by Apple ile uygulamalarını öne çıkarıyor

Apple web sitesinde iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ve Apple TV için geliştirdiği uygulamaları Apps by Apple başlıklı sekmesi ile öne çıkarıyor.
Apple, Apps by Apple ile uygulamalarını öne çıkarıyor

Apple web sitesinde iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ve Apple TV için geliştirdiği uygulamaları Apps by Apple başlıklı sekmesi ile öne çıkarıyor. Şirket, sekmede Mesajlar, Fotoğraflar, Notlar ve Anımsatıcılar gibi pek çok uygulamaya yer veriyor. Sekmede iOS 17'nin yeni özelliklerine de yer veriliyor. 

Web sitesinin akışında iletişim, yaratıcılık, üretkenlik, keşif, eğlence ve ev, sağlık ve fitness kategorileri yer alıyor. Buna ek olarak özellikler sekmesi altında Siri, iCloud, CarPlay ve Continuity gibi ürünler, kullanıcılara hatırlatılıyor. 

Geçtiğimiz yıl üçüncü parti uygulamaların kendi uygulamalarına kıyasla daha popüler olduğunu açıklayan Apple, bu yeni sekme ile Apple'ın sunduğu uygulamaları karşılaştırmalı olarak pazarlamaya çalışıyor olabilir.

Bu arada Apple'ın yakın zamanda iPhone 15 ailesini tanıtacağını da hatırlatalım. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone 15 ailesi, 12 Eylül Salı günü düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılacak. Fiziksel katılım ile birlikte gerçekleşecek olan etkinlik canlı olarak da yayınlanacak. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre "Wonderlust" ismini taşıyan etkinlik, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.