New HR Summit 2023'ün indirimli biletleri için son günler!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 20 Eylül 2023’de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
New HR Summit 2023'ün indirimli biletleri için son günler!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 20 Eylül 2023’de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Crenvo İK, New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkânı sağlayacak.

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını daha önce sizlerle detaylı olacak şekilde paylaşmıştık, New HR Summit 2023'ün konferans programını ise kısa bir süre sonra paylaşacağız. Ancak öncesinde katılımcılar için çok değerli bir networking imkanı sağlayacak New HR Summit'e katılmak için indirimli erken dönem biletlerinin 1 Eylül tarihinde sona ereceğini hatırlatmak isteriz. 

Şu anda New HR Summit 2023'e fiziksel olarak katılmak isteyenler tek kişilik bilet için 12.500 TL + KDV, en az 3 kişilik grup indirimli bilet için ise kişi başına 11.250 TL + KDV ödeyerek sahip olabilecekler. Fiyatlar 1 Eylül Cuma gününden sonra artacak ve bu tarihten sonra tek kişilik biletin fiyatı 15.000 TL + KDV, grup indirimli biletin fiyatı ise kişi başına 13.500 TL + KDV olacak. 

New HR Summit 2023 için buradan bilet alabilir, alanında yetkin konuşmacılarımızın sahne sunumları ile merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını edinebilir ve aynı zamanda geniş bir network imkanına sahip olabilirsiniz.

20 Eylül'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Turkcell Türkiye İş Bankası

Platin Sponsor

Layers

Altın Sponsorlar

MechTech spiceup

Gümüş Sponsorlar

Logo Vakıf Katılım

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.