Threads, takip edilenlerin içeriklerine özel sekmeyi yayına aldı

Threads, uzun süredir beklenen, sadece takip edilen kişilerin gönderilerinin görüneceği sekmeyi bu hafta kademeli olarak yayına alıyor.
Threads, takip edilenlerin içeriklerine özel sekmeyi yayına aldı

Twitter'ın, yeni ismiyle X'in, çeşitli güncellemeler sonucunda kullanıcıları alternatif aramaya itmesiyle Meta tarafından hayata geçirilen Threads, uzun süredir beklenen bir özelliği bu hafta yayına alıyor. Söz konusu özellik, yalnızca takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarını görmenizi sağlayan bir sekme.

Aslında Threads'e sadece takip edilen kişilerin gönderileri için bir bölüm geleceği platform çıktığından beri gündemdeydi. Hatta Instagram başkanı Adam Mosseri, Threads'in bir takip akışına sahip olması çağrılarına yanıt vererek bu özelliğin platformun gelecekte eklemek isteyeceği özelliklerden biri olduğunu belirtmişti.

Daha sonra ise Threads'in ilk büyük güncellemesini almasının ardından kullanıcılar, takip edilmeyen kullanıcılara abone olabilme, hareketler akışının yüklenme süresinin iyileştirilmesi ve çeviri özellikleri dahil olmak üzere pek çok yenilik ile tanışmıştı. Bu yenilikler arasında, henüz görünür olmasa da takip edenlerin içeriklerinin olduğu takipçi sekmesi de yer alıyordu. Yani bir süredir şirketin gündeminde olan bu özellik, artık bu hafta Threads kullanıcıları için aktif ediliyor.

Threads'e girip baktığımda benim hesabım için şu anda bu sekmenin aktif olduğunu görüyorum. Tıpkı Twitter'da olduğu gibi Threads'te de iki farklı sekme yer alıyor. Birinde size önerilerin içerikler yer alırken, diğerinde sadece takip ettiğiniz kişilerin gönderilerini görebiliyorsunuz. Uygulamayı tamamen kapattıktan sonra yeniden açarsanız karşınıza ilk olarak öneri sekmesi geliyor ve değişimi manuel olarak yapmanız gerekiyor. 

Şu anda özellik herkes için aktif olmasa da kısa sürede tüm Threads kullanıcılarının takip edilenlerin içeriklerine özel sekmeye kavuşacağını söyleyebiliriz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.