Migros, CRC Kurumsal şirketinin yüzde 50'sini 2,9 milyon dolara satın alıyor

Paketli yemek satışlarını artırmak adına önemli bir adım atan Migros, paketli yemek üretimi ve satışını gerçekleştiren CRC Danışmanlık ve Organizasyon şirketinin yüzde 50'sini satın alacağını duyurdu.
Migros, CRC Kurumsal şirketinin yüzde 50'sini 2,9 milyon dolara satın alıyor

Paket Taxi'nin yüzde 50 hissesini 104,5 milyon TL'ye satın alan Migros'un "Migros Yemek" servisi ile online yemek siparişi sektörüne adım attığını geçtiğimiz yılın Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Hazır/paketli yemek satış kanallarını güçlendirmek adına önemli bir adım atan Migros, paketli yemek üretimi ve satışını gerçekleştiren CRC Danışmanlık ve Organizasyon (CRC Kurumsal) şirketinin yüzde 50'sini satın alacağını duyurdu.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan bilgilere göre Migros, CRC Danışmanlık ve Organizasyon şirketinin paylarının yarısı için 2,9 milyon dolar ödeyecek. Yapılan açıklamada şirketin online ve fiziki mağazalarında hazır/paketli yemek satış kanallarının güçlendirilmesi ve personel yemek ihtiyacına destek olunması amacıyla yatırım kararının alındığı paylaşıldı.

CRC Danışmanlık ve Organizasyon şirketinin yüzde 25'ine tekabül eden 100 bin adet pay Migros Ticaret A.Ş. tarafından, yüzde 25'in tekabül eden diğer 100 bin adet pay ise Migros'un bağlı ortaklığı olan Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş. tarafından satın alınacak.

Ortak satın alma mantığıyla, müşterilerine personel yemeği konusunda hizmet veren bir şirket olarak karşımıza çıkan CRC Danışmanlık ve Organizasyon, 2006 yılında kuruldu. CRC Danışmanlık ve Organizasyon şirketinin müşterileri arasında Boyner, Türkiye Finans, TeknoSa, Koçtaş, Migros, Metro ve DHL gibi önemli markalar da yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.