Migros, "Migros Yemek" servisi ile online yemek siparişi sektörüne adım attı

Migros’un online kanallardaki gelişimini artırmak amacıyla kurduğu Migros One, "Migros Yemek" servisi ile birlikte online yemek siparişlerini kullanıcılarına ulaştıracak.
Migros,

Migros Sanal Market, Migros Hemen, Macroonline ve Tazedirekt markaları ile birlikte online market alışverişi konusunda başarılı bir deneyim sunan Migros, yemek siparişi sektörüne adım atacağını duyurdu. Migros’un online kanallardaki gelişimini artırmak amacıyla kurduğu Migros One, "Migros Yemek" servisi ile birlikte online yemek siparişlerini kullanıcılarına ulaştıracak.

Migros tarafından aktarılan bilgilere göre Migros Yemek, Migros uygulamasındaki mevcut Sanal Market, Migros Hemen ve Migros Ekstra sekmelerinden sonra yeni bir sekme olarak müşterilere sunulacak. İlk etapta İstanbul Ataşehir’de hizmet vermeye başlayacak olan Migros Yemek, Temmuz ayında ise İstanbul’un büyük bir bölümü, Ankara ve İzmir’de de hizmet verecek.

Migros Yemek servisinin ilerleyen dönemlerde Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermesi hedefleniyor. Migros uygulamasının içinde yer alan Migros Yemek’te 7/24 siparişe açık restoranlar da yer alacak. Migros Yemek kullanıcıları için ilk siparişte 30 TL, ikinci siparişte ise 20 TL indirim fırsatı sunuluyor. Migros Yemek, genel kampanyaların yanı sıra kullanıcılarına kişiselleştirilmiş teklifler de sunacak.

Verilen siparişlerin teslimatı ilk aşamada restoranlar tarafından yapılırken, yakın zaman içinde uygulamaya Migros’un mevcut online sipariş dağıtım gücü kullanılarak "Migros Getirsin" seçeneğinin ekleneceğini de belirtelim. Migros'un Paket Taxi'nin yüzde 50 hissesini 104,5 milyon TL'ye satın aldığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Migros Getirsin seçeneğinin kullanıldığı siparişlerin Paket Taxi ile birlikte kullanıcılara ulaştırılacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Müşterilerilerini hayatlarına değer katacak yeni bir hizmetle daha buluşturduklarını belirten Migros One Managing Director Orçun Onat, Migros Yemek servisinin kaliteli hizmet anlayışı ve restoran çeşitliliği ile uygulamalarına önemli ölçüde trafik getireceğini de sözlerine ekledi.

Online yemek siparişi anlamında ülkemizde pek çok önemli oyunun yer aldığını da hatırlatalım. Migros, online yemek siparişi ile birlikte Yemeksepeti, Getir ve Trendyol gibi önemli markalara da rakip oldu. Migros Yemek servisinin nasıl bir performansa sahip olacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.