Twitter Blue aboneleri için tweet düzenleme süresi 1 saate çıkarıldı

Twitter Blue'nun resmi hesabının paylaştığı bilgilere göre, Twitter Blue aboneleri için tweet düzenleme süresi 30 dakikadan 1 saate çıkarıldı. 
Twitter Blue aboneleri için tweet düzenleme süresi 1 saate çıkarıldı

Twitter Blue aboneleri için tweet düzenleme süresi 1 saate çıkarıldı. Hatırlarsanız bu özellik ilk kez kullanıcılar ile buluştuğunda, tweet düzenleme işlemi, tweetin atılmasını takiben 30 dakika içinde gerçekleştirilmek durumundaydı. Twitter Blue'nun resmi hesabına göre, tweet düzenleme süresi 30 dakikadan 1 saate çıkarıldı

Bu duyurunun ardından Twitter Blue'nun yardım merkezi sayfası güncellenerek, Tweet düzenleme seçeneğinin 1 saate çıkarıldığı belirtildi. 

Tweet düzenleme özelliği ilk kez 2020 yılında pandemiye gönderme yapan bir nükte vesilesiyle Twitter'ın gündeminde yer almıştı. Elon Musk'ın şirketi satın almaya niyetlendiği sıralarda Tweet düzenleme özelliği Twitter Blue kapsamında sunulan özelliklere dahil edildi. 

2022 yılında Twitter'ın editleme özelliğini kullananların tweetlerini kaydettiği ortaya çıktı. Bu kapsamda Twitter, orijinal tweeti düzenlemek yerine, farklı bir ID kullanan yeni bir tweet yaratıyordu. Üstelik şirket, orijinal tweetin kaydını tutmaya devam ediyordu.  

Tweet düzenleme seçeneği hem kullanıcıların en çok beklediği özelliklerden biriydi. Mavi onay rozeti gibi Twitter Blue kapsamında sunulan pek çok özellik, platformda bir takım sorunlara neden olmuş olsa da; tweet düzenleme özelliği sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etti. Önümüzdeki dönemde Twitter Blue kullanıcılarının Tweet düzenleme seçeneği kapsamında daha geniş zaman dilimlerine kavuşup kavuşmayacağı ise merak konusu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.