Apple WWDC 2023 etkinliği: Canlı bloglama

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2023 ile ilgili tüm detayları canlı bloglama ile sizlere aktaracağız.
Apple WWDC 2023 etkinliği: Canlı bloglama

Apple'ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) bu yıl 5 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini sizlere aktarmıştık. Merakla beklenen WWDC 2023, bugün Türkiye saati ile 20:00'de Apple Keynote ile başlayacak.

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2023 ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlikte karşımıza çıkacak olan tüm detayları her yıl olduğu gibi canlı bloglama ile sizlere aktaracağız.

Apple'ın uzun süredir beklenen karma gerçeklik gözlüğünün etkinlikte tanıtılması bekleniyor. "Reality Pro" olarak adlandırılan geliştirici odaklı kulaklık, sanal gerçekliğe girip çıkmanıza izin veren fiziksel bir kadranla gelen "kayak gözlüğü" görünümünde olabilir. Apple'ın yeni MacBook modellerini WWDC 2023'te tanıtabileceği de paylaşılanlar arasında. 

WWDC etkinliği geliştiricileri odağına aldığı için işletim sistemlerinde güncellemeler ve yenilikler olması da bekleniyor. WWDC 2023'te muhtemelen iOS 17 tanıtılacak. Aynı zamanda iPadOS 17'de Stage Manager için bazı güncellemeler yapılabilir. macOS 14 ve tvOS 17 için değişiklikler de bekleniyor. 

Tekrar hatırlatalım; WWDC 2023, Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak. WWDC 2023 ile ilgili tüm detayları aşağıda yer alan canlı bloglama üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

İş Bankası Katkılarıyla WWDC 2023
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.