WWDC 2023, 5 Haziran tarihinde gerçekleşecek

Temelinde yazılım odaklı bir konferans olan WWDC 2023'de iOS, watchOS, iPadOS ve macOS gibi Apple işletim sistemlerinin yeni versiyonlarının tanıtılacak.
WWDC 2023, 5 Haziran tarihinde gerçekleşecek

Apple'ın yeni yazılım ve donanım ürünlerini tanıttığı WWDC'nin tarihi belli oldu. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre WWDC 2023, 5 Haziran Pazartesi günü fiziksel katılım ile gerçekleşecek. Hatırlatmak gerekirse WWDC, son birkaç yıldır pandemi nedeniyle sadece online olarak gerçekleşiyordu.

Fiziksel katılımla gerçekleşecek olan WWDC 2023'ün canlı olarak yayınlanacağını da ekleyelim. Temelinde yazılım odaklı bir konferans olan WWDC 2023'de iOS, watchOS, iPadOS ve macOS gibi Apple işletim sistemlerinin yeni versiyonlarının tanıtılacak. iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, macOS 14 ve tvOS 17 ile ilgili tüm detayları WWDC 2023 çerçevesinde sizlere aktaracağız.

WWDC yazılım odağında bir konferans olsa da, geçtiğimiz yıllarda WWDC içinde çeşitli donanım ürünlerinin tanıtıldığına da şahit olduk. WWDC 2023'te tanıtılabilecek olan donanım ürünleri arasında ise M3 çipini kullanan yeni MacBook Air ve iMac, karma gerçeklik gözlüğü ve yeni iPad modelleri yer alıyor.

Apple'ın hem donanım hem de yazılım anlamında sürprizler yapabileceğini de ayrıca ekleyelim. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre, WWDC çerçevesinde gerçekleşecek olan Swift Student Challenge'ın başvurları ise 19 Nisan tarihine kadar devam edecek. 

Her zaman olduğu gibi, Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla 5 Haziran 2022 tarihinde WWDC etkinliğini sizlere canlı bloglama ile aktaracağız. 5 Haziran'da görüşmek üzere!

İş Bankası Katkılarıyla WWDC 2023
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.