Kişisel bağlantıları ayrı bir profil halinde paylaşmaya yardımcı olan platform: Tiles

Kişisel sosyal medya içeriklerinizi tek platformdan yönetmenizi tanımlayan bir araç Tiles, sosyal medya hesaplarının tek bir noktadan pratik şekilde yönetilmesini amaçlıyor.
Kişisel bağlantıları ayrı bir profil halinde paylaşmaya yardımcı olan platform: Tiles

Sosyal medya platformları artık kişisel paylaşımların yapıldığı mecra olmaktan çıktı. Birçok kişi birden fazla sosyal medya ve diğer birçok profile sahip. Bu da oldukça yoğun bir gündem yaratıyor. Sosyal medya hesaplarımızı yönetmek bile artık başlı başına bir iş olarak ön plana çıkıyor. Kişilerin birden fazla sosyal medya hesabıyla ilişkili bağlantıları takipçileri ile tek bağlantıda paylaşmasını sağlayan bir platformlar önemli hale geliyor. 

Kişisel sosyal medya içeriklerinizi tek platformdan yönetmenizi tanımlayan bir araç olan Tiles, sosyal medya hesaplarının tek bir noktadan pratik şekilde yönetilmesini amaçlıyor. Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram gibi platformlardaki kişisel hesaplarınızın yanı sıra sayfalarınızı da ayrı olarak sisteme tanımlama olanağı veriyor. Platform, konum bilgisi paylaşılmasını sağlıyor. 

Üyelik oluşturmanız gerekiyor

Tek bir panelden birçok kanalı yönetebilme imkanı sağlayan platform; sade, kullanıcı dostu ve ilgi çekici arayüzü ile ön plana çıkıyor. Bu arada platformu kullanmanın tamamen ücretsiz olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Kullanıcıların kendi web sitelerini paylaşma imkanı sağlayan girişim, video, fotoğraf gibi içeriklerin paylaşımına da aracı olabiliyor.

Tiles'ı kullanmak için üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyelik için e-posta adresinizi veya Google hesabınızı kullanabiliyorsunuz. Programı kullanmak için Tiles'a giriş yapıp gerekli adımları izlemeniz yeterli oluyor. Farklı platformlara da Tiles linkinizi kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz. 

Tiles bu alanda tek değil. Linktree, kişilerin birden fazla sosyal medya hesabıyla ilişkili bağlantıları takipçileri ile tek bağlantıda paylaşmasını sağlayan bir platform olarak hizmet veriyor. Linktree, 2016 yılında, o sırada bir dijital ajans işleten Alex ve Anthony Zaccaria kardeşler ile Nick Humphreys tarafından kuruldu ve zira ajans müşterileri birçok sosyal medya bağlantısını yönetmek için daha kolay bir yola ihtiyaç duyuyordu. Linktree de bu sorundan yola çıkmıştı.

Sonuç olarak sosyal medya kullanımının fazlasıyla arttığı ve bu platformların da günden güne çeşitlendiği bu dönemde Tiles, kişilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.