Startup Wise Guys'ın hızlandırma programına seçilen 10 girişim

Geçtiğimiz Nisan ayında işe alım süreçlerini dijitalleştiren VireUp girişimine yaptığı yatırım ile karşımıza çıkan Startup Wise Guys, girişim hızlandırma programının yeni dönemi ile ilgili detayları paylaştı.
Startup Wise Guys'ın hızlandırma programına seçilen 10 girişim

Yatırım ve girişim ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan Startup Wise Guys'ı geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. En son geçtiğimiz Nisan ayında işe alım süreçlerini dijitalleştiren VireUp girişimine yaptığı yatırım ile karşımıza çıkan Startup Wise Guys, girişim hızlandırma programının yeni dönemi ile ilgili detayları paylaştı.

Startup Wise Guys tarafından aktarılan bilgilere göre hızlandırma programına katılmaya hak kazanan 10 girişim belli oldu. Startup Wise Guys'ın hızlandırma programının SaaS Bilbao grubunda yer alan 10 girişim, önümüzdeki 3 ay boyunca ürünlerini ve şirketlerini geliştirmek için Startup Wise Guys ve mentorları ile yakından çalışacak.

Girişimciler, Startup Wise Guys'ın ağı içinde yer alan 750'den fazla girişimci ve 550'den fazla mentor ve yatırımcıya da erişebilecek. Startup Wise Guys'ın hızlandırma programına seçilen girişimler arasında ülkemizden bir girişimin yer aldığını da ekleyelim.

Startup Wise Guys'ın hızlandırma programına seçilen 10 girişim

blue auditor: Binalar ve gayrimenkul portföyleri için odağına sürdürülebilirliği alan bir yönetim aracı olarak hizmet veren blue auditor, Avusturya merkezli bir girişim.

Ciclogreen: Tıpkı blue auditor girişimi gibi odağına sürdürülebilirliği alan Ciclogreen, şirketlerin CO2 emisyonlarını azaltmalarına yardımcı oluyor.

CREX Capital: Finan teknolojileri girişimi olarak karşımıza çıkan Almanya merkezli CREX Capital, gayrimenkul satın almak isteyenler için finansman sağlıyor.

Crono: Yapay zeka odaklı bir ürün sunan Birleşik Krallık merkezli Crono, satış takımlarının yapay zeka desteği ile birlikte daha verimli bir şekilde çalışmalarını hedefliyor.

Cubed: Kullanıcılarının hayallerindeki evleri tasarlamasına ve satın almasına yardımcı olan bir platform olarak karşımıza çıka Cubed, Letonya merkezli.

HealthPhy: Estonya ve Kolombiya merkezli olan HealthPhy, kullanıcılarına dijital bir fizyoterapist hizmeti sunuyor.

Interviewer.AI: Yapay zeka destekli görüntülü görüşme yazılımı sunan Interviewer.AI, psikolojik ve teknik yönler de dahil olmak üzere işe alım için görüşülen potansiyel adayları analiz edebiliyor.

NeuCurrent: Birleşik Krallık merkezli bir girişim olan NeuCurrent, verilerinize dayalı olarak müşteriyi elde tutma stratejilerini otomatik olarak oluşturabiliyor.

SenkronData AI: Estonya ve Türkiye merkezli yerli bir girişim olarak hizmet veren SenkronData AI, sunduğu veriler ile birlikte kullanıcılarının pazarlama stratejisi, optimizasyon ve performanslarını iyileştirmelerini sağlıyor.

Simplisales: Yapay zeka destekli bir e-ticaret platformu olan Simplisales, B2B olarak gerçekleşen toptan satış işlemlerine odaklanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.