İşe alım süreçlerini dijitalleştiren VireUp, 3,25 milyon pound değerleme üzerinden yatırım aldı

VireUp tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 3,25 milyon pound değerleme üzerinden yatırım aldı. Yatırım turuna ise Startup Wise Guys, Naseem Malik ve bir Türk melek yatırımcı katıldı.
İşe alım süreçlerini dijitalleştiren VireUp, 3,25 milyon pound değerleme üzerinden yatırım aldı

Yapay zeka tabanlı otomatik video mülakat platformu olarak karşımıza çıkan VireUp'ı ilk olarak 2020 yılını Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Geliştirdiği doğal dil işleme teknolojisi ile şirketlerin işe alım süreçlerini dijitalleştiren VireUp, ilk yatırımını aldığını duyurdu.

VireUp tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 3,25 milyon pound değerleme üzerinden yatırım aldı. Yatırım turuna ise Startup Wise Guys, Naseem Malik ve bir Türk melek yatırımcı katıldı. VireUp girişiminin tam olarak ne kadar yatırım aldığı ise paylaşılmadı.

VireUp'ın paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım, ürünün algoritmasını geliştirerek kapasite arttırmak ve pazarlama faaliyetlerini genişleterek hedeflenen pazarlarda daha fazla müşteriye ulaşmak için kullanacak.

VireUp kurucuları

2019 yılında Efe Pazarçeviren ve Arda Çelebi tarafından kurulan VireUp, geliştirdiği doğal dil işleme teknolojisi ile birlikte işe alım süreçlerini dijitalleştiriyor. VireUp'ın temel amacı ise şirketlerin her bir pozisyon için aradıkları en uygun adayı en kısa sürede bulmalarını sağlamak.

Startup Wise Guys networküne dahil olmaktan çok mutlu olduklarını belirten VireUp kurucusu ve CEO’su Efe Pazarçeviren, B2B SaaS alanına odaklanan Startup Wise Guys'ın VireUp'ın global bir oyuncu olma hedefini fazlasıyla destekleyen altyapı ve mentorluğu sağladığını da paylaştı.

Günümüzdeki hem yeni iş gücüne katılım hem de bireylerin artık daha sık iş değiştirmesinin geleneksel işe alım süreçleriyle yönetilemeyecek boyuta getirdiğini belirten Startup Wise Guys Partner’i Günce Önür, bu noktada Efe Pazarçeviren ve Arda Çelebi tarafından kurulan VireUp girişiminin pazarda ciddi bir fark yaratacağına olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.