Elektrikli otomobiller için şarj istasyonları kuran GIOEV'nin tüm detaylarını, Taha Pınar ile konuştuk

Elektrikli otomobiller için şarj istasyonları kuran yerli bir şirket olarak karşımıza çıkan GIOEV, DBE Holding çatısı altında faaliyet gösteriyor. GIOEV'nin tüm detaylarını şirketin kurucusu Taha Pınar ile birlikte konuştuk.

Otomotiv sektörünün geleceği olarak görülen tamamen elektrikli otomobiller, her geçen gün daha da popüler oluyor. Hatırlatmak gerekirse Togg'un ilk elektrikli otomobili olan Togg T10X'in 953 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık.

Togg'un satışa sunulmasının ardından ise elektrikli otomobil pazarının en önemli oyuncusu olan Tesla, resmen ülkemize giriş yaptı. Ülkemizdeki elektrikli otomobil pazarı, Togg ve Tesla ile birlikte daha da hareketlendi. Elektrikli otomobiller ile birlikte hayatımıza elektrikli otomobil şarj istasyonları da girdi.

Şu an için elektrikli otomobiller konusundaki en büyük soru işareti menzil. İlerleyen dönemlerde elektrikli otomobillerinin pil ve şarj teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte bu soru işaretinin de ortadan kalkması bekleniyor. Elektrikli otomobiller için şarj istasyonları kuran yerli bir şirket olarak karşımıza çıkan GIOEV, DBE Holding çatısı altında faaliyet gösteriyor. GIOEV'nin tüm detaylarını şirketin kurucusu Taha Pınar ile birlikte konuştuk.

Güneş enerjisi santrallerinden elde ettiği elektriği, elektrikli şarj istasyonları üzerinden kullanıcılarına sunan GIOEV, rakiplerinden farklı olarak hızlı şarj üniteleri sunuyor. GIOEV'nin elektrikli şarj üniteleri 300 kW DC destekliyor.

Elektrikli otomobiller içindeki elektriğin satılmasına aracılık ederek kullanıcılarının pasif gelir elde etmesini de amaçlayan GIOEV, sürdürülebilirlik konusunda önemli çalışmalar da yapıyor. GIOEV şarj istasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz. GIOEV ile ilgili tüm detayları ve şirketin gelecek planlarını GIOEV kurucusu Taha Pınar ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.