Yeni MacBook Air ve MacBook Pro modelleri, WWDC 2023'te tanıtılabilir

Apple, 15 inçlik MacBook Air, yeni 13 inçlik MacBook Air ve 13 inçlik MacBook Pro modellerini WWDC 2023'te görücüye çıkarabilir.
Yeni MacBook Air ve MacBook Pro modelleri, WWDC 2023'te tanıtılabilir

Apple'ın merakla beklenen etkinliklerinden olan WWDC 2023'ün 5 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. WWDC 2023'ün yaklaşması ile birlikte etkinlikte karşımıza çıkabilecek yeni ürünler ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, WWDC 2023 etkinliğinde yeni MacBook modellerini tanıtacak. Apple'ın uzun zamandır 15 inç büyüklüğünde bir MacBook Air modeli üzerine çalıştığı konuşuluyor.

Gurman'ın paylaştığı bilgilere göre Apple, 15 inçlik MacBook Air, yeni 13 inçlik MacBook Air ve 13 inçlik MacBook Pro modellerini WWDC 2023'te görücüye çıkaracak. Gurman'ın paylaştığı bir diğer önemli bilgi ise yeni MacBook modellerinin kullanacağı çipler ile ilgili.

15 inçlik MacBook Air, yeni 13 inçlik MacBook Air ve 13 inçlik MacBook Pro modellerinin geçtiğimiz aylarda karşımıza çıkan M2 çipi ile gelmesi bekleniyor. Apple tarafından üretilecek olan M3 çipinin de WWDC 2023'te tanıtılması bekleniyordu. Gurman'ın aktardıklarına göre M3 WWDC 2023 çerçevesinde tanıtılmayabilir. 

Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü üzerindeki çalışmalarını uzun süredir sizlere aktarıyoruz. WWDC 2023 etkinliğinin yıldızının ise Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü olması bekleniyor. Her zaman olduğu gibi, Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla 5 Haziran 2022 tarihinde WWDC etkinliğini sizlere canlı bloglama ile aktaracağız. 5 Haziran'da görüşmek üzere!

İş Bankası Katkılarıyla WWDC 2023
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.