Siber güvenlik girişimi DefensX, Revo Capital'dan yatırım aldı

2018 yılında Halis Osman Erkan ve Murat Demirten tarafından ABD merkezli olarak kurulan DefensX, kullanıcılarının herhangi bir ağ veya cihazda güvenli bir şekilde çalışabilmelerine odaklanıyor.
Siber güvenlik girişimi DefensX, Revo Capital'dan yatırım aldı

Siber güvenlik tehditleri, internet ve teknoloji dünyasının en önemli sorunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde pek çok girişim, siber güvenlik çözümleri ile birlikte müşterilerine daha güvenli bir internet deneyimi sunuyor. 

Siber güvenlik alanında çalışmalar yapan girişimlerden biri olan DefensX, yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre DefensX, ülkemizdeki yatırım ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan Revo Capital'dan yatırım aldı.

Revo Capital ve DefensX arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. 2018 yılında Halis Osman Erkan ve Murat Demirten tarafından ABD merkezli olarak kurulan DefensX, kullanıcılarının herhangi bir ağ veya cihazda güvenli bir şekilde çalışabilmelerine odaklanıyor.

DefensX, özellikle internet tarayıcısı üzerinden gelebilecek siber güvenlik tehditlerine karşı bir çözüm sunuyor. DefensX tarafından geliştirilen güvenli bir internet tarayıcısı teknolojisinin bilgisayar, laptop ve akıllı telefonlar ile birlikte kullanılabildiğini de ekleyelim. 

Hatırlatmak gerekirse Revo Capital, en son geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen Bumper yatırımı ile karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda Revo Capital'dan Cenk Bayrakdar ile keyifli bir röportaj da gerçekleştirdik. Revo Capital'ın 2022 yılını ve gelecek planlarını konuştuğumuz röportajımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.