Cenk Bayrakdar ile Revo Capital'ın 2022 yılını konuştuk

Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Revo Capital'dan Cenk Bayrakdar.

Startupfon'un 2022 yılında neler yaptığını Gülsüm Çıracı ile konuştuğumuz röportajımızı geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Revo Capital'dan Cenk Bayrakdar.

En son 2022 yılının Aralık ayında Bumper yatırımı ile karşımıza çıkan Revo Capital, ülkemizdeki girişim ve yatırım ekosisteminin en köklü oyuncularından. Revo Capital'ın 2013 yılında 66 milyon dolarlık ilk fonu ile yola çıktığını belirten Cenk Bayrakdar, fon ile 20 girişime yatırım yaptıklarını ve yatırımlardan 12 exit gerçekleştirdiklerini de aktardı.

2020 yılında ise ikinci fonlarını kurduklarını belirten Bayrakdar, ikinci fon ile şu ana kadar 11 girişime yatırım yaptıklarını da paylaştı. 2022 yılında hız kesmediklerini sözlerine ekleyen Bayrakdar, yıl içinde 3 yatırım gerçekleştirdiklerini de dile getirdi.

Bayrakdar, 2023 yılı içinde üçüncü fonlarını kurmayı hedeflediklerini de aktardı. Cenk Bayrakdar ile gerçekleştirdiğimiz röportajda Revo Capital'ın bugüne kadar neler yaptığını ve 2023 yılı için planlarını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.