Denebunu'dan SaaS pazar araştırması platformu: Sorbunu

Sorbunu, gerçek zamanlı tüketici geri bildirimleri ile tüketici davranışlarındaki trendleri belirlemenin yanı sıra işletmelerin veri odaklı görüşlerle daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor.
Denebunu'dan SaaS pazar araştırması platformu: Sorbunu

Büyük markaların ürünlerini denemek ve yorumlamak isteyenler için ücretsiz bir platform olarak karşımıza çıkan Denebunu'yu ilk olarak 2017 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. 2021 yılının Mayıs ayında ise Samplico markasıyla İngiltere faaliyetlerine de başlayan Denebunu, yeni bir SaaS pazar araştırması platformu geliştirdiğini duyurdu.

Sorbunu isimli platform işletmelerin hızlı, doğru ve uygun maliyetli pazar araştırmaları yapabilmelerine odaklanıyor. Sorbunu, gerçek zamanlı tüketici geri bildirimleri ile tüketici davranışlarındaki trendleri belirlemenin yanı sıra işletmelerin veri odaklı görüşlerle daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor.

Kullanıcılar, Sorbunu ile 3,5 milyondan fazla Denebunu üyesine anlık erişim sağlayabiliyor. Müşterilerine hedef kitle için 250’den fazla ileri seviye segmentasyon seçeneği sunan Sorbunu içinde NPS, rating, görsel oylama gibi 12 farklı soru tipi de yer alıyor. Kısacası Sorbunu, içinde 3,5 milyondan fazla tüketiciye sahip olan ve anlık sonuçlar sunan bir pazar araştırması platformu olarak hizmet veriyor. Platform içinde marka bilinirliği, kampanya performansı veya tüketici davranışı gibi pek çok konuda anket yapmak mümkün.

Sorbunu platformunda sonuçların anlık olarak takip edilebileceğini de ayrıca ekleyelim. Söz konusu sonuçlar ise tüketicilerin yanıtlarına ya da demografik verilere göre filtrelenebiliyor. Sorbunu üzerinden oluşturulan anketler anlık olarak Denebunu uygulamasında tüketicilerin karşısına çıkıyor. Sorbunu, yapılan araştırmaların ardından müşterilerine detaylı bir analiz ve raporlama da sunuyor.

Sorbunu ile işletmeler için pazarlama stratejileriyle ilgili bir karar almadan önce tüketicilerin fikirlerini almalarına olanak sağladıklarını belirten Sorbunu kurucu ortağı ve CEO'su Duygu Özgün, cilt tipinden, sosyo-ekonomik statüye; tüketicilerin yaşadığı mahalleden, spor alışkanlıklarına kadar 250’den fazla hedef kitle filtreleme seçeneği sayesinde, geleneksel metotlar ile ulaşması haftalar sürebilecek kişilere dakikalar içerisinde erişim sunduklarını da sözlerine ekledi.

Sorbunu'nun Webrazzi okuyucularına özel olarak bir indirim kodu tanımladığını da paylaşalım. Okuyucularımız WEBRAZZI25 kodu ile birlikte Sorbunu'yu Nisan ayı boyunca yüzde 25 indirimli şekilde deneyimleyebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.