Mobil oyun girişimi Gleam Games, 1 milyon dolar yatırım aldı

Gleam Games'in 1 milyon dolarlık yatırım turu, IstCapital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, IstCapital haricinde ise Ludus Ventures ve Tera Portföy de katıldı.
Mobil oyun girişimi Gleam Games, 1 milyon dolar yatırım aldı

Yerli bir mobil oyun girişimi olan Gleam Games'in 1 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Gleam Games, aradan geçen 1 yılın ardından yeni bir yatırım daha aldığını duyurdu. Gleam Games tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, yeni yatırım turunda 1 milyon dolar yatırım aldı.

Gleam Games'in 1 milyon dolarlık yatırım turu, IstCapital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, IstCapital haricinde ise Ludus Ventures ve Tera Portföy de katıldı. Gleam Games'in paylaştığı bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin pazarlama stratejilerini güçlendirmek ve EverBlast oyununun başarısını daha da artırmak için kullanılacak.

Eser Yoğurtçu, Berkay Bekil ve Furkan Bekil tarafından kurulan Gleam Games, casual mobil oyun kategorisinde oyunlar geliştirmeye devam ediyor. Gleam Games tarafından geliştirilen bulmaca türündeki "EverBlast - Blast and Match" oyunu hem iOS hem de Android platformları için mevcut durumda.

Gleam Games ve EverBlast'ın büyüme potansiyelinin ve hedeflerinin onlar için büyük fırsatlar sunduğuna inandığını dile getiren IstCapital temsilcisi Furkan Şerbetçi, Gleam Games’in alanında uzman ekibine duydukları güvenin de yatırım kararında oldukça etkili olduğunu belirtti.

Gleam Games ve EverBlast'ın büyüyen başarısını memnuniyetle ve yakından takip ettiklerini aktaran Ludus Ventures Yönetici Ortağı İsmet Gökşen ise Gleam Games’in yeni turuna da katılarak şirketin uluslararası pazarda daha büyük başarılara ulaşmasına katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını aktardı. Hatırlatmak gerekirse Ludus Ventures, Gleam Games'in yaklaşık 1 yıl önce gerçekleşen 1 milyon dolarlık yatırım turuna liderlik etmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.