İşinizi kolaylaştıracak 4 performans değerlendirme yazılımı

Trakstar, PerformYard, Lattice ve Eden... İşinizi kolaylaştıracak 4 performans değerlendirme yazılımını sizler için derledik.
İşinizi kolaylaştıracak 4 performans değerlendirme yazılımı

Performans değerlendirme yazılımları, geleneksel yöntemlere kıyasla özellikle insan kaynakları uzmanları ve liderler için, iş süreçlerinde daha hızlı ve verimli bir deneyim yaratıyor ve böylece işletmelerin gelişimini hızlandırmayı destekliyor. Bu tarz çözümler, liderlere ve departmanlarına bağlı çalışanlarının hedeflerine gitmelerindeki yol haritasını belirlerken, çalışanların kendini değerlendirmelerini de sağlıyor. Sizler için belirlediğimiz 4 performans değerlendirme yazılımını beraber inceleyelim. 

Trakstar

Çalışan motivasyonuna odaklanan Trakstar, çalışan bireylerin yeteneğini veya eksikliğini anlamasına yardımcı olan bir yazılım. Bu yazılımla liderlerin, en doğru şekilde çalışanlarını değerlendirmesi ve kariyer hedeflerine ulaşacakları yol haritasını belirlemesi hedefleniyor. Bu konuda liderlere, çalışanları eyleme geçirmeleri için tavsiyelerde bulunmasını sağlanıyor. Bu platform, 100’den fazla yetkinliği ölçmeye yardımcı olmanın yanı sıra çalışanların kişiselleştirilmiş eğitim modüllerine ulaşmalarını da sağlıyor. Diğer özelliklerine değinecek olursak; araç, iş rollerinin planlanması, ekip üyelerinin çalışma verimliliğini artırma veya iyileştirme gibi süreçleri ve bir karar alırken de bu verilerin toplanmasına olanak tanıyor. Platform sayesinde, tüm çalışanların performansı otomatik raporlanıp yetkili kişilere sunuluyor. Trakstar, dört ana sistemden oluşan dijital bir insan kaynakları çözümü. Bu bağlamda Trakstar'ın Performans yönetiminin yanı sıra aday takibi (Trakstar Hire), iş gücü analitiği (Trakstar Insights) ve Trakstar Learn adlı bir öğrenme yönetim sistemi sunduğunu eklemekte fayda var. 

PerformYard

PerformYard, çalışanların kendi hedeflerini belirlemelerine ve ilerlemelerini takip etmelerine imkan tanıyor. Bu platform, ekip üyelerinin öz değerlendirme formlarına erişmesini, doldurmasını ve sonuçları eyleme geçirecek raporlar haline dönüştürmesini sağlıyor. PerformYard’ı kullanacak olan yöneticiler ve insan kaynakları uzmanları, platformun otomasyon özelliğiyle, daha kolay planlama yapabiliyor. Özelliklerinin geneline baktığımızda; hedef yönetimi, sürekli geri bildirim, 360 derece incelemeler, birebir geri bildirimler ve öz değerlendirmeler yer alıyor. ADP, BambooHR, Gusto, Rippling ve Workday dahil olmak üzere birden fazla uygulama ile entegrasyona sahip olan bu platform, iş süreçlerindeki hızı artırmayı hedefliyor.

Lattice

İşletmelerin birebir geri bildirim süreçlerini yönetmesine yardımcı olan Lattice, Jira, Microsoft Teams, Okta, Slack ve Zenefits dahil olmak üzere biririnden farklı çözümlerle entegre olabiliyor. Bu yazılım, ekip üyelerinin çalıştıkları her yerden anlık olarak geri bildirim vermelerini, geri bildirim talep etmelerini, hedefler belirlemelerini ve performans gelişimlerini sahiplenmelerini sağlıyor.

Eden

Çalışan memnuniyetini artırmak isteyen ve orta ölçekli kuruluşlar için ideal bir platform olan Eden, çalışan deneyimini sürdürülebilir bir performans yönetimi haline getirmeyi hedefliyor. Bu yazılım yalın bir arayüze sahip olduğu gibi çalışan geri bildirimlerini almak için de duruma uygun, çalışanları rahatsız etmeyen formlar göndererek, süreci yönetiyor. Eden yazılımında ​​360 derece yorumlar, öz değerlendirme, çalışan yorumları, canlı ve geçmiş raporlar ve de uygulama içi müşterek çalışma da yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.