Future Talks: Teslimat süreçleri ve geleceği

5 bölümden oluşacak olan Future Talks canlı yayın serimizin ikinci bölümünün konusu " Teslimat süreçleri ve geleceği" olacak. Future Talks'un ikinci bölümü 5 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de gerçekleşecek.
Future Talks: Teslimat süreçleri ve geleceği

Webrazzi olarak Hepsiburada'nın katkılarıyla hazırladığımız Future Talks isimli yeni canlı yayın serimizde alanında uzman isimlerle birlikte geleceğin teknolojilerini konuşacağımızı geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Future Talks'un ilk bölümünde ise yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği konuşuldu.

5 bölümden oluşacak olan Future Talks canlı yayın serimizin ikinci bölümünün konusu ise "Teslimat süreçleri ve geleceği" olacak. Future Talks'un ikinci bölümü 5 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de gerçekleşecek.

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan ikinci bölümümüzün konukları arasında ise Navlungo kurucu ortağı ve CEO'su İsa Korkmaz, Hepsiburada operasyon grup başkanı Mehmethan Yallagöz ve Aras Kargo genel müdürü Utku Ayyarkın yer alacak.

Teslimat süreçleri ve geleceği başlıklı Future Talks bölümünde teslimat süreçlerinin tüm detaylarını konuşacağız. Canlı yayınımız içinde pandemi ile birlikte yoğunlaşan teslimatların nasıl yönetildiği, teslimat süreçlerinin gelecekte nasıl olacağı, drone ve robotik teslimatların geleceği ve teslimat süreçlerinde elektrikli araçların ne derece önemli olacakları gibi pek çok önemli detayı bulabilirsiniz.

Future Talks canlı yayın serimizin bir sonraki bölümü ile ilgili detayları da ilerleyen süreçte sizlere paylaşacağız. 5 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de görüşmek üzere! 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.