Future Talks: Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği

Future Talks isimli yeni canlı yayın serimizde alanında uzman isimlerle birlikte geleceğin teknolojilerini konuşacağız.

Webrazzi olarak teknoloji ve girişim ekosistemindeki yenilikleri hem haberler hem de canlı yayınlar ile sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Hepsiburada'nın katkılarıyla hazırladığımız Future Talks isimli yeni canlı yayın serimizde ise alanında uzman isimlerle birlikte geleceğin teknolojilerini konuşacağız.

5 bölümden oluşacak olan Future Talks canlı yayın serimizin ilk bölümünün konusu ise "Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği" olacak. Canlı yayınımız 22 Aralık Perşembe günü saat 11.00'de gerçekleşecek.

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konukları arasında ise Insider kurucu ortaklarından Arda Köterin ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Altan Çakır yer alacak.

Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği başlıklı canlı yayınımızda markaların yapay zekayı hangi alanlardan kullandığından Openai’a ve otonom sistemlerin gelecekte ne gibi çalışmalarda kullanılabileceğine kadar pek çok detayı bulabilirsiniz.

Future Talks canlı yayın serimizin ikinci canlı yayını ile ilgili detayları da ilerleyen süreçte sizlere paylaşacağız. 22 Aralık Perşembe günü saat 11.00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.