Oyunlar için özel ses ve müzik prodüksiyonu yapan yerli girişim: MadRooster Game Audio Lab

Oyun geliştiricileri için onların oyunlarına özel olarak ses ve müzik prodüksiyonu sunan MadRooster Game Audio Lab, oyunlar için özel ses efektleri ve müzik prodüksiyonu yapan bir oyun ses stüdyosu olarak hizmet veriyor.
Oyunlar için özel ses ve müzik prodüksiyonu yapan yerli girişim: MadRooster Game Audio Lab

Mobil oyun sektörünün ülkemizdeki girişim ekosisteminin en önemli alanlarından biri haline geldiğiniz geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Mobil oyunların her geçen gün daha da popülerleşmesi bu alanda hizmetler sunan yeni girişimlerin karşımıza çıkmasını da sağlıyor. 

Bu girişimlerden biri olan MadRooster Game Audio Lab, oyunlar için özel ses efektleri ve müzik prodüksiyonu yapan bir oyun ses stüdyosu olarak hizmet veriyor. 2019 yılında Ercüment Subaşı ve Feridun Emre Dursun tarafından Denizli'de kurulan MadRooster Game Audio Lab, şu an için 9 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Odağına sadece oyunları alan girişimin ekibinin alanlarında tecrübeli ses mühendislerinden, bestecilerden, ses tasarımcılarından ve ses programcılarından oluştuğunu da ekleyelim.

Oyun geliştiricileri için onların oyunlarına özel olarak ses ve müzik prodüksiyonu sunan MadRooster Game Audio Lab, ses paketleri ve ses yazılımları da sağlıyor. Her ihtiyaca ve müşteri grubuna yönelik çözümler sunabilen MadRooster Game Audio Lab'in ses paketleri Unity Asset Store ve Unreal Engine Marketplace gibi çevrimiçi mağazalarda da yer alıyor.

Bugüne kadar 40'a yakın oyun stüdyosu ile çalışan MadRooster Game Audio Lab'in müşterileri arasında ise Rollic Games, Tiramisu Studios, Digitoy Games, Tiplay Studio, Gnarly Game Studio, Unco, Young & Rubicam, Wunderman, LostCTRL, Hamlet, Reboot, Roobet, Teos, Spektra, Funverse, Fugo ve Gyroscoping Games firmaları bulunuyor.

2021 yılında 30 oyun için ses ve müzik prodüksiyonu yapan MadRooster Game Audio Lab, 2022 yılında ise toplamda 45 oyun için ses ve müzik prodüksiyonu yaptı. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan MadRooster Game Audio Lab, ses listesi üzerine çalışma ve aylık ödemelere bölünmüş yıllık anlaşmalı çalışma modelleri üzerinden geli elde ediyor.

MadRooster Game Audio Lab, 2023 yılının başında ise Swish Swoosh isimli platformunu lanse ederek yeni bir markalaşma yoluna da gidecek. Temelinde bir pazar yeri olarak hizmet verecek olan Swish Swoosh, oyun geliştiricileri ve ses tasarımcılarına ses paketleri ve dijital enstrümanlar sunacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.