Tesla Zoom iş birliği: Kullanıcılar, araçlarında toplantıya girebilecek

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Zoomtopia konferansında paylaşılan bilgilere göre Zoom, Tesla otomobillerinde online görüntülü görüşmeler yapılabilmesini sağlayacak.
Tesla Zoom iş birliği: Kullanıcılar, araçlarında toplantıya girebilecek

E-posta ve takvim servislerini kullanıma sunan Zoom'un AMC ile iş birliğine giderek sinema salonlarını dev toplantı odalarına dönüştüreceğini kısa süre önce sizlere aktarmıştık. Online toplantı deneyimini otomobiller üzerinden de sunman isteyen Zoom, Tesla ile birlikte çalışıyor.

Pandemi ile birlikte hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen online toplantı araçları, yakın zamanda otomobillerde de yer alacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Zoomtopia konferansında paylaşılan bilgilere göre Zoom, Tesla otomobillerinde online görüntülü görüşmeler yapılabilmesini sağlayacak.

Zoom'dan Nitasha Walia tarafından Zoomtopia sahnesinde yapılan açıklamalara göre Zoom uygulaması, yakın zaman içinde yeni Tesla modellerinde standart olarak sunulacak. Tesla araçları için Zoom uygulamasının tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı ve eski modellerin Zoom uygulamasını destekleyip desteklemeyeceği ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Tesla otomobillerinin multimedya ve eğlence konusunda oldukça yetenekli ve zengin içeriklere sahip olduklarını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Tesla otomobilleri içinde yer alan dokunmatik ekran üzerinden oyun oynamak da mümkün. 

Oyun oynamanın yanı sıra Netflix ve YouTube gibi video odaklı uygulamalara erişmenize de olanak tanıyan Tesla otomobilleri, Zoom desteği ile birlikte araç içinde online görüntülü görüşmeler gerçekleştirmenize de olanak tanıyacak. Zoom tarafından paylaşılan bilgilere göre Tesla ile gerçekleştirilen iş birliğinin temel amacı ise Zoom uygulamasına her yerden ulaşılmasını daha da kolaylaştırmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.