AMC ve Zoom, sinema salonlarını dev toplantı odalarına dönüştürecek

AMC ve Zoom tarafından yapılan açıklamalara göre gerçekleşecek olan iş birliği ile birlikte, AMC'nin sinema salonlarında 150 kişiye kadar toplantılar gerçekleştirilebilecek.
AMC ve Zoom, sinema salonlarını dev toplantı odalarına dönüştürecek

Online toplantıların özellikle pandemi ile birlikte iş hayatının değişmez bir parçası haline geldiğini geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Online toplantıların artması Zoom gibi uygulamaların popülerleşmesini de sağladı. Hem iş hem de eğitim odağında kullanılan Zoom, ilginç bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu.

AMC ile iş birliğine giden Zoom, sinema salonlarını dev online toplantı salonlarına dönüştürecek. AMC ve Zoom tarafından yapılan açıklamalara göre gerçekleşecek olan iş birliği ile birlikte AMC'nin sinema salonlarında 150 kişiye kadar toplantılar gerçekleştirilebilecek.

İş birliği ile sunulacak özellikler arasında ise yiyecek - içecek sunulması, toplantı içinde film gösterimleri ve karşılama yer alıyor. Söz konusu hizmetlerin ekstra ücret dahilinde sunulduğunu da ekleyelim. AMC'nin salonlarında online toplantı düzenlemek isteyen firmalar, hizmeti satın aldıklarında salonu 3 saat boyunca kullanabilecekler.

Zoom servisini kullanmak için gerekli olan ekipmanlar ise AMC salon kiralama ücretine dahil olarak sunulacak. AMC ve Zoom iş birliğinin tüm AMC salonlarında geçerli olmayacağını ve 2023 yılında gerçekleşeceğini de ekleyelim.

AMC tarafından açıklanan bilgilere göre ilk etapta sadece 17 ABD eyaletinde özelliğin kullanıma sunulması bekleniyor. Sinema salonunda 150 kişiye kadar online toplantı gerçekleştirme fikri oldukça ilginç. Bu özelliğin hangi firmalar ve senaryolar dahilinde kullanılacağı ise şu an için meçhul.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.