Apple'ın 16 inçlik iPad modeli 2023 yılında tanıtılabilir

Karşımıza çıkan bilgilere göre ise Apple, 16 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan iPad modeli üzerinde çalışıyor.
Apple'ın 16 inçlik iPad modeli 2023 yılında tanıtılabilir

Apple'ın gücünü M2 çipinden alan yeni iPad Pro ve 10. nesil yeni iPad modelini sessiz sedasız satışa sunduğunu geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. The Information'ın şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı bir habere göre Apple, önümüzdeki yıl ilginç bir iPad modeli ile karşımıza çıkabilir.

Apple'ın 14 veya 15 inç büyüklüğünde bir iPad modeli üzerinde çalıştığı ile ilgili sızıntılar daha önce karşımıza çıkmıştı. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise Apple, 16 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan iPad modeli üzerinde çalışıyor.

16 inçlik yeni iPad modelinin 2023 yılının son çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Hatırlatmak gerekirse Apple'ın bugüne kadar ürettiği en büyük iPad'in ekran büyüklüğü 12,9 inçti. Önümüzdeki yıl karşımıza çıkacak olan iPad modeli ile birlikte bu durumun değişmesi bekleniyor. 

16 inçlik iPad modelinin ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. Apple'ın 16 inçlik iPad modeli ile birlikte tasarımcılar ve çeşitli profesyonel kullanıcılara ulaşmayı hedeflediğini söylemek yanlış olmayacaktır. 

Yeni iPad modeli gücünü önümüzdeki yıl tanıtabilecek olan yeni bir işlemciden de alabilir. Geliştirilen iPad modelinin iPad Pro ailesine dahil olup olmayacağı konusunda da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Apple'ın üzerinde çalıştığı 16 inçlik iPad modeli ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.