Apple, M2 çipli yeni iPad Pro ve yeni iPad modellerini tanıttı

Apple tarafından tanıtılan ürünler arasında ise gücünü M2 çipinden alan yeni iPad Pro, 10.9 inç büyük Liquid Retina ekrana sahip yeni iPad ve yeni nesil Apple TV 4K bulunuyor.
Apple, M2 çipli yeni iPad Pro ve yeni iPad modellerini tanıttı

Apple'ın yeni iPad ve Mac modellerini Ekim ayında düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte tanıtabileceğini geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz haftalarda ise Apple, yeni ürünlerini Ekim ayında etkinlik düzenlemeden tanıtabileceği ortaya çıkmıştı.

Beklenen oldu ve Apple, 3 yeni ürününü herhangi bir etkinlik düzenlemeden sessiz sedasız tanıttı. Apple tarafından tanıtılan ürünler arasında ise gücünü M2 çipinden alan yeni iPad Pro, 10.9 inç büyük Liquid Retina ekrana sahip yeni iPad ve yeni nesil Apple TV 4K bulunuyor.

Geçtiğimiz aylarda M2 çipini yenilenen MacBook Air modeli ile birlikte tanıtan Apple, yeni çipini iPad Pro ailesi için de kullanıma sunmuş oldu. Tasarım ve genel özellikler anlamında bir önceki model ile neredeyse aynı olan yeni iPad Pro, Apple Pencil ile yeni dokunmadan algılama deneyimi, ProRes video kayıt özelliği ve süper hızlı Wi-Fi 6E gibi özelliklere sahip durumda.

Bugünden itibaren sipariş edebilecek olan yeni iPad Pro modellerinin 26 Ekim Çarşamba günü mağazalarda da satışa sunulacağını da ekleyelim. Yeni iPad Pro modellerinin 20 bin 499 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını da ekleyelim.

Apple tarafından tanıtılan bir diğer önemli ürün ise uygun fiyatlı yeni iPad modeli olarak karşımıza çıkıyor. 10. nesil yeni iPad modeli, gücünü A14 Bionic işlemcisinden alıyor. Tıpkı Pro modeli gibi tasarım ve genel özellikler anlamında bir önceki modele oldukça benzeyen yeni iPad, yenilenen kameralara, hızlı kablosuz bağlantıya, USB-C bağlantı noktasına ve yeni Magic Keyboard Folio desteğine sahip durumda.

Bugünden itibaren siparişe açılan yeni iPad, tıpkı iPad Pro modeli gibi 26 Ekim Çarşamba günü de mağazalarda satışa sunulacak. 10. nesil iPad modelinin başlangıç fiyatı ise 11 bin 299 TL. Apple'ın sevilen ürünleri arasında yer alan Apple TV 4K da yenilendi.

Gücünü A15 Bionic çipinden alacak olan yeni Apple TV 4K, Dolby Vision’ın yanı sıra HDR10+ desteği de sunacak. 4 Kasım Cuma günü satışa sunulacak olan Apple TV 4K modelinin başlangıç fiyatı ise 3 bin 599 TL. Merakla beklenen Mac modellerinin ne zaman tanıtılacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.