Apple, yeni ürünlerini Ekim ayında etkinlik düzenlemeden tanıtabilir

Gurman'ın aktardığı bilgilere göre Apple'ın elinde keynote düzenleyecek kadar yeni ürün bulunmuyor. Bu nedenle etkinlik düzenleme planını rafa kaldıran şirket, yeni ürünlerini basın bültenleri ile birlikte sessizce tanıtabilir.
Apple, yeni ürünlerini Ekim ayında etkinlik düzenlemeden tanıtabilir

Apple'ın yeni iPad ve Mac modellerini Ekim ayında düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte tanıtabileceğini geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, herhangi bir etkinlik düzenlemeden yeni ürünlerini tanıtabilir.

Gurman'ın aktardığı bilgilere göre Apple'ın elinde keynote düzenleyecek kadar yeni ürün bulunmuyor. Bu nedenle etkinlik düzenleme planını rafa kaldıran şirket, yeni ürünlerini basın bültenleri ile birlikte sessizce tanıtabilir. Apple'ın geçtiğimiz dönemlerde de basın bültenleri ile birlikte yeni ürünlerini tanıttığını da hatırlatalım.

Apple'ın 2022 yılı içinde birkaç yeni modeli daha kullanıma sunması bekleniyor. Bu modeller arasında ise M2 ve M2 Pro işlemcilerinde sahip olan Mac mini modelleri, gücünü M2 Pro ve M2 Max işlemcilerinden alan 14 ve 16 inçlik yeni MacBook Pro modelleri, 12,9 inçlik M2'li yeni iPad Pro modeli ve yeni Apple TV bulunuyor.

Merakla beklenen yeni Mac Pro modelinin ise 2023 yılında tanıtılması bekleniyor. Apple'ın 7 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenlediğini ve bu etkinlikte yeni iPhone ve Apple Watch modellerini tanıttığını da hatırlatalım. En son etkinliğin üzerinden çok kısa bir zaman geçtiği düşülürse Apple'ın yeni bir etkinlik düzenlemesi çok da olası görünmüyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.